KEERBERGEN Olor Verde

Keerbergse conceptstore valt in de prijzen

Conceptstore Olor Verde uit Keerbergen is in de prijzen gevallen tijdens de Shop Design Awards. De voormalige bloemenspeciaalzaak won in de categorie Home & Garden Store.

De Shop Design Awards is een organisatie van Profesional Media Group in samenwerking met 19 retail- en bouwmagazines. De wedstrijd beloont winkeliers met de best ingerichte nieuwe of vernieuwde winkel voor hun investeringen. Uit de honderden inschrijvingen werden in totaal 67 projecten genomineerd, verdeeld over 6 categorieën. De jury bestaat uit experten uit zowel de design als de retailwereld. Ze brachten anonieme bezoeken aan winkels in Vlaanderen en Wallonië.

Exclusiviteit 

In de categorie Home & Garden Store was het prijs voor Olor Verde. De bloemenspeciaalzaak uit Keerbergen vernieuwde in mei 2018 en evolueerde naar een conceptstore. Naast bloemen en designinterieur, specialiseert Olor Verde zich sindsdien ook in exclusieve parfums, koffie, wijnen en kunstfoto’s.

Architectuur 

Het Mechelse SI’DE_architecten was architect van het project. Frederik Van Cleemputte, zaakvoerder Olor Verde: “Architectuur is binnen ons project niet het doel, maar het middel om een gezellige, huiselijke en exclusieve sfeer te scheppen”, aldus Van Cleemputte. “Het ontwerp en de afwerking van de winkel staan volledig ten dienste van de inrichting en de decoratie als verkoopproducten.”