BRUSSEL Ariad vers bloed

Ariad haalt twee directeurs, medeoprichter verlaat bedrijf

Ariad uit Machelen, specialist in digitale rekrutering, outsourcing en consultancy, heeft twee directeurs aangeworven. Jeroen Geleyn neemt Finance en Operations voor zijn rekening, Wim Cardinaels neemt de rol over van medeoprichter Mathias Lamiroy en wordt verantwoordelijke voor de sales.

Ariad, met hoofdkantoor in Machelen, wil groeien in nieuwe regio’s en de bedrijfsactiviteiten verdubbelen. Om die doelstelling te behalen rekent het bedrijf op de ervaring en knowhow van Jeroen Geleyn en Wim Cardinaels. Zij werden respectievelijk als Director Finance & Operations en Director of Sales binnengehaald. Het nieuws volgt twee weken na de aankondiging dat het bedrijf in het eerste kwartaal van 2019 de Spaanse markt zal betreden. Daarnaast heeft Ariad nog enkele andere markten in het vizier. “De internationalisering van ons klantenbestand en de toenemende vraag naar onze digitale niche-expertise heeft Ariad naar een nieuw niveau gekatapulteerd”, aldus CEO Jeroen Van Ermen. “De toetreding van deze twee ervaren leiders tot ons managementteam is een belangrijke stap in de richting van ons doel, met name uitbreiden naar nieuwe regio’s en onze bedrijfsactiviteiten verdubbelen.”

Geleyn/Cardinaels

Jeroen Geleyn heeft een veelzijdige achtergrond als business consultant en transformatiemanager bij zowel multinationals als kleine start-ups. Onlangs hielp hij American Express Belux met het doorvoeren van belangrijke transformaties, en hij werkte eerder voor CEE, nGage en Accenture. Wim Cardinaels neemt de rol over van Mathias Lamiroy en werkte tot voor kort voor technologische dienstverlener Cegeka. Hij is een ervaren handelsingenieur met veel expertise in internationale zaken en economie, en hij staat bekend om zijn mensgerichte aanpak. Vóór Cegeka werkte hij ook nog voor Ausy en Aveve. Lamiroy die Ariad samen met CEO Jeroen Van Ermen oprichtte in 2013, heeft besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten de onderneming.

Klantenbestand

Ariad heeft een bewezen staat van dienst en een klantenbestand waaronder topbedrijven als Carrefour, BNP Paribas, Orange, L’Oreal, in de Benelux en daarbuiten.