Styling Workx 1

Starter in beeld: Styling Workx

Het interieur van je wagen laten stoomreinigen of dat ene krasje in de carrosserie van je bolide laten wegwerken? Vanaf nu kan het allemaal bij Styling Workx, de zaak van Kevin Vandeput uit Erps-Kwerps (Kortenberg). Styling Workx is onze starter in beeld.

Al heel wat jaren is Kevin Vandeput (28) gepassioneerd door alles wat op vier wielen rijdt. Mettertijd kriebelde het om zelf aan de slag te gaan met die passie. Begin dit jaar was het zover. “Ik ben nu in bijberoep gestart met mijn eigen zaak, Styling Workx”, vertelt Kevin. “Ik breng coatings aan op de carrosserie van voertuigen. Hierbij is het de bedoeling de poriën egaal af te strijken om ervoor te zorgen dat het vuil de carrosserie niet meer binnendringt. Deze behandeling zorgt ervoor dat de reiniging van de wagen achteraf makkelijker verloopt en de carrosserie beter beschermd is tegen onder andere krassen en steeninslag.”

Polieren 

Stel je dan toch een kras of veeg vast op het koetswerk, dan weet Kevin daar wel raad mee. “Die schade werken we weg door de wagen deskundig te polieren”, luidt het. In het aanbod zit ook het stoomreinigen van het interieur van je vriend op vier wielen, waarna je ook kan kiezen voor een interieurcoating voor stof en leder. Om in de autobranche te blijven heeft Kevin zich ook geëngageerd voor de distributie van schoonmaakmiddelen voor voertuigen. “In het gamma van het merk Buff-it zit voor ieder wat wils, gaande van shampoo, tot wax en de interieurverfrisser. Om het merk nog meer bekendheid te geven, zijn we nog altijd op zoek naar verdelers”, klinkt het nog.

Gepersonaliseerde geschenken

Kevin zorgt voorts voor de belettering van voertuigen en realiseert gepersonaliseerde geschenken zoals textielbedrukking, glas etsen, enz.

Hoofdberoep op termijn?

Intussen zijn de eerste opdrachten al afgewerkt. “Dat gaat dan over het personaliseren van geboortegeschenken tot het polieren en bijplamuren van een jetski, waarvan ook het polyester kader beschadigd was. Intussen ziet die machine er weer als nieuw uit. Op de planning staan nog de behandeling van enkele wagens”, aldus Kevin. Voorlopig is Styling Workx gevestigd in een garage langs de Kouterstraat in Erps-Kwerps (Kortenberg). In bijberoep voert hij voorlopig de zaak, Kevin is immers nog voltijds als verkoper aan de slag in een grootwarenhuis. “Al hoop ik op termijn van mijn passie wel mijn hoofdberoep te maken”, besluit Kevin Vandeput. Naast de website kan je het bedrijf ook terugvinden op Facebook: Styling Workx.