ZAVENTEM Thomas Verhaeghe Dell EMC 3

Dell EMC haalt Sales manager enterprise Belgium

Technologiebedrijf Dell EMC uit Zaventem heeft Thomas Verhaeghe aangesteld als Sales manager enterprise Belgium. Met deze versterking wil Dell EMC naar eigen zeggen het enterprise klantensegment verder ontwikkelen.

Verhaeghe zal het enterprise-verkoopteam leiden. Doel is, volgens Verhaeghe, om de oplossingen van Dell Technologies nog relevanter te maken voor klanten en na te gaan hoe zij nog meer voordeel kunnen halen door meerdere oplossingen en technologie uit de “Dell Technologies”-portfolio samen te brengen. “Nog te vaak is Dell bij enterprise bedrijven synoniem aan opslag, servers en pc’s”, aldus Verhaeghe, “terwijl Dell Technologies in de groep verschillende software-oplossingen heeft voor onder meer beveiliging, identiteitsbeheer en gegevensanalyse”, vertelt Thomas Verhaeghe. “Ik wil de bedrijven de meerwaarde en ROI van deze oplossingen laten inzien en die bedrijven onze oplossingen ook laten gebruiken.”

Marktkennis en software knowhow 

Thomas Verhaeghe komt over van Riverbed, waar hij sinds 2012 aan de slag was en sinds 2015 als Country Manager Benelux het verkoopteam leidde. Een andere verantwoordelijkheid was de transformatie van het bedrijf naar een belangrijke speler in Application Performance en End User Experience. “De meerwaarde van Thomas is dat hij niet alleen de Belgische markt goed kent, maar ook enorm veel knowhow over software heeft. Vandaag draait het bij Dell Technologies immers rond de toegevoegde waarde van software die complementair is aan ons sterk en breed hardware-gamma”, aldus nog Arnaud Bacros, Managing director Enterprise van Dell EMC BeNeLux.