IMG_5158 Gewezen topsporter Sven Nys op je event?

Platform slaat brug tussen Sven Nys en bedrijven

Het Belgische platform SportSpreker.be is onder het doopvont gehouden. Het online boekingssysteem slaat een brug tussen bekende Belgische sportsprekers zoals Sven Nys en Kim Gevaert en bedrijven en organisaties. 

Sven Nys als gastspreker op je netwerkavond? Dineren met Kim Gevaert of penalty’s trappen met Jean-Marie Pfaff? Sinds kort zijn deze namen uit de sportwereld beschikbaar via het boekingsplatform SportSpreker.be. “Het is voor het eerst dat deze sprekers op één centraal punt zijn verzameld. Iedereen kan hen via de website vinden voor allerlei activiteiten.” vertelt verantwoordelijke Nele Coucke van Sportspreker.be. Het nieuwe Belgische platform werd deze week voorgesteld aan het publiek.

Kruisbestuiving 

De ervaringen van topsporters, coaches, sportmarketeers en presentatoren dragen volgens de initiatiefnemers achter Sportspreker.be bij tot succesvolle en inspirerende meetings tussen bedrijven en interne organisaties. De missie van SportSpreker is door “kruisbestuiving” de bedrijfs- en sportwereld met elkaar te verbinden door thema’s uit de sport, zoals doorzettingsvermogen, talentontwikkeling, changemanagement, vitaliteit en focus, aan te kaarten op bedrijfs- en organisatieniveau.  “Iedere sportpersoonlijkheid heeft zijn eigen verhaal en levenslessen die bijdragen tot het inspireren en motiveren van medewerkers of teamgenoten”, aldus nog Coucke.

Sven Nys 

Ook Sven Nys praat enthousiast over het nieuwe initiatief: “Als spreker is het geweldig om mijn passie te delen met bedrijven, sportliefhebbers en een nieuwe generatie veldrijders. SportSpreker zorgt voor de juist match zodat ik telkens weer een toegevoegde waarde kan bieden bij verschillende bedrijven en organisaties. De professionele manier van werken is wat me bij SportSpreker zo aanspreekt. Het bedrijf zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Exact wat een spreker nodig heeft”, aldus Nys.