Bart De Bondt van het gelijknamige restaurant in Tienen zoekt na 13 jaar nieuwe culinaire oorden op. De Bondt zoekt een overnemer voor zijn zaak aan de Broekstraat.
Bart De Bondt maakte met zijn restaurant naam tot ver buiten Tienen. De gelijknamige zaak in de Broekstraat in Tienen haalde een 12 op 20 in de Gault&Millau en kreeg drie vermeldingen in de Bib Gourmand Benelux dat de beste restaurants met een volledig menu voor maximum 37 euro oplijst. Daarnaast werd De Bondt meermaals geselecteerd voor ‘Jong Keukengeweld’ en was hij actief als Flemish Kitchen Rebel om de Vlaamse gastronomie te promoten in het buitenland.
Nieuwe locatie
Restaurant Bart De Bondt startte zijn zaak in 2005. Na twaalf jaar haalt hij de potten van het fornuis. Aan stoppen denkt De Bondt, die 36 is, zeker nog niet. Hij is van plan om door te gaan in de culinaire wereld, maar op een andere locatie. Wat dat precies zal worden laat De Bondt momenteel nog in het ongewisse. Intussen zoekt hij wel een overnemer voor zijn zaak.