Belgium Street Soccer

Streetsoccer Belgium haalt jeugdmagazine “Panna” naar België

Streetsoccer Belgium, het bedrijf van de 26-jarige Aarschottenaar Yannick Arnoets, haalt het populaire Nederlandse jeugdvoetbalmagazine “Panna'”naar ons land. Bij onze noorderburen heeft het tijdschrift alvast veel succes.

“Panna” (Term in het voetbal, waarbij de bal tussen de benen van een tegenstander wordt gespeeld, nvdr.) is een voetbalblad dat zich richt op jongens en meisjes tussen 7 en 14 jaar, en dat in Nederland een groot succes is. Streetsoccer Belgium, het bedrijf van Aarschottenaar Yannick Arnoets, wil nu samen met de uitgever van “Panna” het blad ook in ons land aanbieden. Hoe dat zal gebeuren wordt momenteel nog bekeken. De Belgische editie zal ook de focus leggen op voetbal door de ogen van jonge voetballers en zal onder meer de jonge helden van de Jupiler Pro League op een leuke manier in beeld brengen. Daarnaast wil Streetsoccer Belgium, net als in Nederland, een Panna-Sterrenteam oprichten dat getraind wordt door grootheden in het trainersvak en dat zal deelnemen aan tornooien.

Internationaal gekende organisatie

Arnoets bouwde het bedrijf Streetsoccer Belgium uit tot een internationaal gekende organisatie. Intussen telt Streetsoccer Belgium twee voetbalscholen, waarvan een in Aarschot en een in Bonheiden, met samen een 100-tal leden. Daarnaast organiseert Streetsoccer Belgium ook workshops, voetbalkampen en wedstrijden. Een van de troeven van de organisatie is de zeer grote fanbase op sociale mediakanalen Facebook en Instagram, waar ze ook verschillende wedstrijden voor kinderen organiseren.

Foto: © Oliver Doms