nICE2_klein Kristof en Leen van nICE!

Handmade in Belgium label voor roomijs-en sorbetsalon nICE!

Kristof De Bois en Leen Verhoogen van roomijs-en sorbetsalon nICE!, met salons in Huldenberg  en Overijse, hebben het Handmade in Belgium label te pakken. Met deze erkenning worden ze UNIZO-ambassadeur van het ambachts-en kwaliteitslabel. 

Ludo Devos (voorzitter UNIZO Vlaams-Brabant en Brussel), Ruben Peeters (voorzitter UNIZO Druivenstreek) en Greta Veeckmans (Contactpersoon Huldenberg UNIZO Druivenstreek) reikten afgelopen zaterdag het Handmade in Belgium label uit aan De Bois en Verhoogen.

Kwaliteit en ambacht 

 nICE! – Roomijs & Sorbet produceert en verkoopt room- en sorbetijs dat op artisanale wijze wordt bereid. Dagelijks bieden zij minimaal twintig smaken ijs aan in hun eigen vitrine, maar leveren zij ook aan de lokale retailzaken, horeca,… nICE! bouwde bijgevolg op enkele jaren tijd een lokaal sterke merknaam op die voor de consument synoniem staat met kwalitatief room- en sorbetijs.

Groeier 

De Bois startte met nICE!  op 4 juni 2015, via een pop-upwinkel in Huldenberg. Sindsdien is de zaak blijven groeien, met onder andere een nieuw productie-atelier begin 2016, gevolgd door een tweede ijssalon in Overijse. Op 25 mei dit jaar bracht Made in Vlaams-Brabant al een verhaal over nICE!