ASSE PR en marketingbureau (1) The Communication Agency Group.

Management buy-out voor All Colors of Communication

PR- en marketingbureaus Whizpr België, Comsquad en Out of the Crowd (samen All Colors of Communication uit Asse) zijn sinds begin juli via een management buy-out in handen gekomen van The Communication Agency Group.

De drie eigenaars en oprichters van The Communication Agency Group, Kristof De Roeck, Elke De Ridder en Laurens De Lanoeye, staan al jaren aan het roer van Out of the Crowd, Whizpr België en Comsquad. Nu heeft een management buy-out van gewezen zaakvoerder Bart Van der Leenen plaatsgevonden. “Met deze overname kunnen we onze klanten en werknemers de continuïteit en stabiliteit bieden die de basis vormt van onze groei en ambities”, aldus Director Marketing Laurens De Lanoeye. “We zijn er immers van overtuigd dat we het perfecte team aan boord hebben om onze plannen te realiseren. Never change a winning team, en met het bestaande management als nieuwe eigenaars geloven we dat we hier het beste in kunnen slagen. Ook onze rebranding, die eind dit jaar op de planning staat, is een belangrijke stap in dit nieuwe verhaal.” In het nieuwe geheel neemt Kristof De Roeck de rol van Managing Director op, Elke De Ridder is Director PR.

Gevarieerd klantenbestand

Het bedrijf kan bogen op een gevarieerd klantenbestand in uiteenlopende sectoren zoals technologie en – in toenemende mate – lifestyle en de bouwsector. De onderneming bedient onder andere Lenovo, Seagate, DellEMC, Palo Alto Networks, Trend Micro, Somfy, Remeha, Attentia, MisterFly, icapps, Salesforce, SAS, Beltug, Epson en een rist andere merken. Met de komst van het nieuwe eigenaars-/managementteam zal ook de aanpak en het dienstenaanbod verrijkt worden om de uitdagingen van morgen proactief aan te gaan. “Toen dit bedrijf werd opgericht, hadden we met onze geïntegreerde aanpak jaren voorsprong op de concurrentie”, aldus Director PR Elke De Ridder. “Ook vandaag bruisen we van de ideeën om pr, (digital) marketing en social media communicatie naar een hoger niveau te tillen. Op die manier willen we met Whizpr België, Out of the Crowd en Comsquad de referentie blijven binnen de sector.”

Groei

Bij The Communication Agency Group werken momenteel 23 mensen. Tegen eind november komt daar nog een medewerker bij.  Tegen eind 2018 wil de onderneming een omzetgroei van 15 procent realiseren. Over concrete omzetcijfers is niet gecommuniceerd.