Ondernemers gezocht voor jobbeurs 

wemmelDe regio Wemmel kampt met een hoge werkloosheidsgraad en daar wil men iets aan doen. Woensdag 14 oktober organiseren het OCMW en het gemeentebestuur van Wemmel, samen met de VDAB, Actiris, Voka en Unizo, voor de eerste keer een jobbeurs.
Bedrijven uit Wemmel en ruime omgeving die vacatures hebben, worden ondersteund in hun zoektocht naar de juiste man of vrouw”, zegt Iris Van Laethem van het OCMW van Wemmel. “Tijdens de jobbeurs kunnen werkzoekenden op hun beurt op een laagdrempelige manier in contact komen met de vacatures van deze bedrijven. Dit geeft potentiële werkgevers en gemotiveerde kandidaten de gelegenheid elkaar te ontmoeten op één dag en op één locatie. De jobbeurs is dus een unieke gelegenheid voor zowel werkzoekenden als bedrijven.”  Jobkanaal en Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde ondersteunen dit initiatief.

De jobbeurs staat open voor alle bedrijven uit de omgeving van Wemmel. Zowel grote als kleinere KMO’s, maar ook zelfstandige ondernemers zijn er welkom.
De jobbeurs vindt plaats op woensdag 14 oktober van 13.30 tot 16 uur in De Zijp (vroegere Electrabel-site) aan de Zijp 101 in Wemmel. Ondernemers en bedrijven kunnen in de voormiddag hun stand opbouwen. Er is gratis wifi.
Deelnemen aan de jobbeurs in Wemmel is gratis. Bij een laattijdige annulatie (na 1 oktober) of bij afwezigheid wordt een no-show fee aangerekend van 100 euro per bedrijf.
Ondernemers en bedrijven kunnen voor meer informatie kunt u terecht bij Iris Van Laethem, iris.vanlaethem@wemmel.be. Ze kunnen tot 15 september inschrijven door de bedrijfsgegevens (naam, adres, telefoon, naam contactpersoon, soort firma/organisatie) te mailen naar ocmw@wemmel.be