AZ Jan Palfijn kiest voor Tobania

jan palfijn IT-bedrijf Tobania uit Strombeek-Bever bouwde de nieuwe website van het AZ Jan Palfijn uit Gent. Het bedrijf is ook genomineerd voor de “Customer Satisfaction Award for Excellence” and “Belgian Company Award for Excellence”.

Voor Jan Palfijn was onder meer de komst van de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo het ideale moment om de website te vernieuwen. “Wat wij als extra functionaliteit hebben voorzien, is dat Jan Palfijn de mogelijkheid heeft om mini-websites te creëren voor speciale evenementen of bijzondere diensten”, zegt Daphné Lammens van Tobania.

“We spendeerden heel veel aandacht aan het hedendaagse design van de site dat wel gebaseerd is op de nieuwe huisstijl maar ook heel duidelijk en gebruiksvriendelijk is, waardoor het voor de gebruikers gemakkelijk is om door de site te navigeren.”

Als CMS werd voor Drupal CMS gekozen omdat het een flexibele back-office heeft, waardoor alle onderdelen van de site heel eenvoudig kunnen worden aangepast. Achter de website zit onder meer een database met contactinformatie en spreekuren van dokters, een digitaal loket met online interactieve formulieren.

Tobius is overigens genomineerd voor de “Customer satisfaction Award for Excellence” en de “Belgian Company Award for Excellence”van Datanews. Stemmen kan hier, tot 28 maart middernacht.