Beurs over veiligheid in Brabanthal

NewSecurity_2015_3Donderdag en vrijdag loopt in de Brabanthal in Leuven de vakbeurs New Security. De beurs werd in een nieuw jasje gestoken en het nieuwe concept – een tweejaarlijkse beurs over twee dagen – valt in de smaak.

Voor de lezingen sloot de organisator een partnership met SBM (Syntra voor Bedrijf en Medewerkers). Verschillende beroepsfederaties van belangrijke doelgroepen zoals facility managers (IFMA), architecten (NAV), industrie, retail, en zorg hebben belangstelling voor de SBM-workshop.

“De beurs omvat alle aspecten van security inzake gebouwen en infrastructuur”, zeggen de organisatoren. “Men kan er zowel terecht voor inbraakbeveiliging als voor branddetectie, toegangscontrole, camerabewaking en monitoring.”

Wie de beurs wil bezoeken, kan bij exposanten terecht voor gratis uitnodigingen waarmee hij of zij zich kan registreren via deze website. Ook de beroepsverenigingen zijn aanwezig.

Tijdens de vakbeurs New Security organiseert SBM een workshop over de implementatie van het aspect security in  gebouwen en infrastructuur. De titel is duidelijk; ‘Denk als een crimineel, ontwerp en beheer als een gebruiker.’ Een boodschap naar zowel bouwheer, architect, facility manager als installateur. De verschillende sprekers gaan dieper in op de diverse zaken waarmee men rekening moet houden bij het ontwerpen van gebouwen of infrastructuur.

De beurs loop donderdag 26 februari van 10 tot 22 uur en vrijdag 27 februari van 10 tot 18 uur in de Brabanthal aan de Brabantlaan 1 in Leuven. Meer informatie op deze site en via info@topsecurity.be