Philippe Bismut (Arval) krijgt International Hall of Fame Award

Philippe Bismut, CEO van Arval uit Zaventem, werd tijdens de Fleet Europe Awards in Hamburg bekroond met de ‘International Hall of Fame Award’.

De ‘International Hall of Fame Award’ wordt elk jaar toegekend aan een leider of pionier die een opmerkelijke bijdrage leverde aan de fleetsector. Met deze award wordt Philippe Bismut de ‘Man van het jaar 2014’ binnen de Europese sector van de lange-termijnverhuur.

Philippe Bismut werd gekozen uit een groep van negen genomineerden, voorgedragen door een grote groep professionals binnen de automobiel- en lange-termijnverhuursector in Europa.

Bij de uitreiking van deze award, hield Philippe Bismut er aan deze erkenning te delen met alle teams binnen Arval. “Als CEO is het mijn taak om medewerkers te motiveren hun ideeën in praktijk te brengen en om de dienstverlening naar de klanten te verbeteren”, zegt Bismut. “Het engagement van onze medewerkers en de inspanningen die zij de voorbije jaren hebben geleverd, hebben het bedrijf op dit niveau gebracht. Daarom wil ik elk van hen bedanken. Dankzij hen bewandelt Arval verder de weg van het succes en is ons bedrijf een voortrekker op vlak van nieuwe tendensen.”

Van bij zijn aanstelling als CEO in 2011 lanceerde Philippe Bismut onder de naam ‘One Arval’, een ambitieus plan. Dit heeft zich ondertussen geconcretiseerd met de invoering van onder meer het ‘account teams concept’ en de lancering van innovatieve producten en diensten.