thumbnail_ff1b97d8-fea1-48f4-9c67-2b139750f52a

The Belgian Design Lab en Kamagurka komen met ludieke alcoholgel dispenser

SINT-DENIJS-WESTREM – Het is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven: desinfecterende alcoholgel om je handen mee te ontsmetten. Inge Van Herck, oprichtster van The Belgian Design Lab, en Yves Crevecoeur, CEO van Remotec, wilden het aangename aan het nuttige koppelen. Daarom sloegen man en vrouw de handen in elkaar om een automatische handgel dispenser te creëren die niet alleen een lach op je gezicht tovert, maar eveneens overheerlijk ruikt.

Tijdens de lockdown ontstond het idee om een automatische handgel dispenser te ontwerpen die in house bij Remotec in Gent zou geproduceerd worden. Iets dat 100 procent Belgisch is, vraagt om een leuke, Belgische touch. Kamagurka ontwierp zes grappige tekeningen die in het wit op de zwarte dispensers geprint worden. Deze stijlvolle must-have is verkrijgbaar via The Belgian Design Lab; een webshop die een heerlijke inspiratiebron vormt voor interieurliefhebbers en die een zorgvuldige selectie aan tijdloze en 100% Belgische decoratiestuks bevat.

Er zijn verschillende geuren! Zo kan je kiezen uit: Velvet (verfijnde geur), Fresh (frisse geur) en Kashmir (zoete geur). Daarnaast is de dispenser een duurzaam product doordat hij bestaat uit gerecycleerd materiaal. 

Prijzen vanaf 284,50 euro voor een toestel met tekening van Kamagurka. Het goedkoopste model wordt aan de muur bevestigd en bevat een geurloze alcoholgel. 

De dispensers zijn verkrijgbaar via de webshop: www.belgiandesignlab.com