thumbnail_BNG_4

Mealhero kruipt achter het fornuis met Wim Ballieu van Balls & Glory

GENT – Mealhero en Balls & Glory willen beiden lekker eten zo gemakkelijk mogelijk maken. Ze besloten de koppen bij elkaar te steken en bedachten samen enkele leuke en supermakkelijke recepten.

Mealhero levert zijn klanten een vriesverse foodbox met ingrediënten die je stuk voor stuk zelf kan uitkiezen en zonder moeite vers kan bereiden in hun slimme stoomoven. Mealhero speelt hiermee in op drukbezette personen die houden van lekker en gezond eten. Het jonge Oost-Vlaamse bedrijf bestaat nog geen twee jaar maar het concept slaat erg aan. Inmiddels is Mealhero aanwezig bij enkele duizenden gezinnen in België en Nederland. “We helpen jonge gezinnen echt om gewoon gemakkelijk en gezond te kunnen eten wanneer je eens niet lang achter het fornuis wil staan.”

Drie exclusieve recepten

De Gentse start-up kroop nu samen met Balls & Glory-chef Wim Ballieu achter het fornuis. “Vorig jaar hadden we al eens een eerste voorzichtige samenwerking opgestart en we waren daar allemaal heel erg tevreden over”, vertelt Jeroen Spitaels van Mealhero. “Nog belangrijker: onze klanten waren heel erg tevreden en vroegen naar meer. Daarom wilden we deze keer stevig uitpakken en stelden we drie exclusieve recepten samen: “Varken-driekazen met tomatensaus en groentestoemp”, “Kip-spinazie met pestosausje en spinaziestoemp” en “Vegan pompoen met tomatensaus en zoete aardappelpuree”.”

Alleen in september

Voor de nieuwe recepten werkt Mealhero met retro balletjes. Dat zijn kleinere balletjes, zonder paneermeel en gevuld met alles wat lekker is. Die passen perfect in de slimme stomer van Mealhero waardoor je Balls & Glory gewoon thuis op je tafel krijgt. Je kan deze menu’s vinden, enkel bij Mealhero en enkel in de maand september. “Die formule werkt want de gehaktballen vliegen de deur uit”, knipoogt Spitaels.

Natuurlijk kan je de lekkernij ook nog steeds gaan eten in één van de 6 Balls & Glory vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen, Sint-Niklaas. Chef Wim Ballieu serveert er ‘s werelds lekkerste gevulde gehaktballen met farm-to-table stoemp & salades, grootmoeders keuken op jouw bord. Ovengebakken, vlees van eigen boerderij & gevuld met verrassende vullingen.