thumbnail_Autentico_PB_02

Autentico bouwt samen met Oost-Vlaamse B&B’s aan ultieme Classic Car beleving

OPBRAKEL/KRUISEM – Wie zijn reis in het buitenland in het water zag vallen door de uitbraak van de corona pandemie en nu op zoek is naar alternatief in eigen land, kan misschien een roadtrip met een exclusieve classic car in de agenda noteren. De beloftevolle start-up Autentico, gerund door Thomas Delanote, en B&B’s Het Stille Genoegen uit Opbrakel en Fox-house uit Kruisem slaan namelijk de handen in elkaar voor de ultieme Classic Car beleving.

“Meer en meer zoeken mensen unieke en authentieke ervaringen op. De moderne reiziger wil een avontuur beleven in een perfect uitgewerkte context. Dit is exact waar wij naar streven”, zegt Thomas Delanote van Autentico. “Dankzij onze samenwerking met twee Oost-Vlaamse B&B’s wordt de oldtimerbeleving nu nog completer.”

Authenticiteit is key

Thomas Delanote bouwde zijn start-up Autentico Classics uit dankzij de verhuur van een resem exclusieve Alfa Romeo oldtimers aan particulieren hoofdzakelijk voor huwelijken en gespecialiseerde rally’s. De samenwerking met Het Stille Genoegen en Fox-House betekent dan ook een uitbreiding van deze diensten. Zo zal de focus nu niet alleen gelegd worden op dag- en weekendtoerisme, maar ook op een totaalconcept. De authenticiteit van het pure rijden en vooral van het bewuste genieten willen de partners door middel van verschillende formules onderstrepen. Daarmee speelt het vernieuwde Autentico in op de zoektocht naar blijvende ervaringen. 

“We grijpen terug naar het pure rijden, naar een onvervalste ervaring, naar de rechtstreekse connectie tussen mensen en machine (wagen) zonder alle elektronische snufjes van tegenwoordig”, aldus Thomas.

Ervaring en sfeer zijn de motor

Met een grote passie voor oldtimers runt Thomas Delanote nu het derde jaar Autentico Classicskoppel dit met twee ervaren B&B’s in een pittoreske omgeving en je verkrijgt een memorabele uitstap. De reisexperts stelden dan ook met veel kennis van zaken de meest optimale routes voor je samen. Ontdek prachtige Vlaamse landschappen, rij langs de mooiste dorpen en kasseiwegen, fotogenieke kastelen, adelijke optrekjes,… Een deluxe picknick of aansluitende overnachting kruiden je beleving. Combineer zelf of kies één van de bijpassende formules.

www.autentico-classics.be