thumbnail_MyTimo-foto-persbericht-1

Timo, tickets & more reikt alle ondernemers en organisatoren de hand

GENT – Het Gentse bedrijf MyTimo is een jonge start-up gespecialiseerd in online ticketing en cashless betaaloplossingen. In deze Corona tijden wil MyTimo de oplossing bieden aan de vele organisatoren, ondernemers en horecazaken die verplicht worden om op zoek te gaan naar ticketingsystemen en oplossingen om cashless te betalen. Nu de overheid en dan vooral de Veiligheidsraad het belang van een online ticketing systeem onderstreept en verplicht, is Timo een zeer valabele oplossing hiervoor.

“We zijn een tijdje geleden gestart met Timo, tickets & more in de sportwereld en dan vooral het basket”, vertelt Gianni Sennesael van het bedrijf MyTimo. “We lanceerden onze tool bij Okapi Aalstar en we boden hen een all-in-one oplossing voor de ticketingproblemen waar zij mee zaten. Hun grootste probleem was dat ze verschillende programma’s en systemen moesten gebruiken voor het management van hun organisatie. Door gebruik te maken van Timo zit voortaan alles in 1 pakket (ticketing, abonnementenbeheer, facturatiesysteem, cashless betalen, stockbeheer en vooral databeheer). Dankzij Tima heeft Okapi Aalstar zijn ticketing volledig kunnen automatiseren en zijn personeelsbestand kunnen reduceren van 2 full-time tot 1 part-time.”

Het bleek een instant succes. Naast Okapi Aalstar mocht MyTimo ook al snel landskampioen Oostende, Limburg United, Brussels Basketball en Kangoeroes Mechelen tot zijn klantenbestand rekenen.

Geoptimaliseerde tool voor verschillende sectoren

Waar MyTimo eerst werd ontwikkeld als all-in-one ticketing en cashless systeem is het ondertussen geëvolueerd naar een volledig geoptimaliseerde tool. Zo is er naast het ticketingsysteem ook een functie voor cashless betalen, een data overzicht, een facturatiesysteem en zelfs een volledig geautomatiseerde stockbeheer. Hierdoor wordt de tool zeer aantrekkelijk voor alle horeca, musea, sportcentra, events, festivals en zelfs concerten.

All-in-one systeem voor naleving Corona-maatregelen

“De mogelijkheden van MyTimo zijn eindeloos”, volgens Gianni. “Bovendien is er nu door de Corona crisis ook nood aan een applicatie om cashless betalingen te doen. De andere Corona-maatregelen kunnen dankzij Timo ook perfect worden toegepast. Er is de mogelijkheid om het aantal bezoekers te monitoren en te limiteren. De contact tracking of het nagaan wie er op een bepaalde plaats aanwezig was, is met Timo ook geen enkel probleem. Nu er door de Corona crisis nood is aan een all-in-one systeem willen we met Timo een antwoord bieden op die vraag van ondernemers en organisatoren”

Lees ook

  • CommV
    02/10/2024
    2-design
    Bilzen
  • CommV
    02/10/2024
    Maison Maeseyck
    Maaseik
  • VZW
    02/10/2024
    Sergeant
    Sint-gillis (bij-brussel)