thumbnail_IMG_20190913_115738

Domus helpt bedrijven in de strijd tegen corona

EVERGEM/WONDELGEM – Bedrijven en winkels hebben afgelopen weken al heel wat in het werk gesteld om hun klanten en medewerkers op een veilige manier te ontvangen. Het gevaar voor een nieuwe corona-opstoot is reëel en zorgt ervoor dat we gedurende lange tijd de afstands- en hygiënemaatregelen nog moeten respecteren. Twee afdelingen binnen Domus Team helpen, samen met Helscare, in de strijd tegen corona. Domus Wood werkt aan stijlvolle gepersonaliseerde zuilen voor de ontsmettende handgel. Domus Pro helpt landschapskantoren om afstand te creëren.

Aan de meeste onthaalbalies word je ontvangen met een flesje ontsmettingsgel. Dit oogt vaak slordig. Daarom werd er beslist om mee te werken aan het bouwen van de Triple-S. Een stay safe station waar je handgel op een stijlvolle manier kan presenteren, dat past binnen de huisstijl van je bedrijf. Domus Wood staat in voor de productie van het houten frame. “We beschikken over een ruim atelier en de nodige machines om stay safe stations vlot te produceren”, geeft zaakvoerder François Goubau aan. Deze frames worden verder afgewerkt en gepersonaliseerd door het bedrijf Helscare, dat tijdelijk haar activiteiten in evenementensector moet staken.

Afstand creëren in landschapskantoren

Bedrijven met grote landschapskantoren zijn verplicht om grondig na te denken over de functionaliteit van hun ruimten. “Op korte termijn werden een aantal maatregelen genomen om de gezondheid van de medewerkers te garanderen, maar deze zijn vaak enkel geschikt als tijdelijke oplossing. Wij vinden het belangrijk dat er hier ook op lange termijn wordt over nagedacht”, klinkt het bij Domus Pro. “Afstand creëren in landschapskantoren is een grote uitdaging voor veel bedrijven. We willen deze bedrijven helpen om een stijlvolle, toekomstgerichte en vooral veilige oplossing aan te bieden.”

Domus Team

Naast Domus Wood, actief in houtbouw en houtskeletbouw en Domus Pro, gekend voor binnenafwerking van kantoren, kent Domus nog twee andere afdelingen. Domus Arte is gespecialiseerd in historische renovaties en Domus Tech legt zich toe op speciale bouwtechnieken. Domus Team bundelt zo 35 jaar aan expertise. Het bedrijf is voor sommigen nog beter bekend onder de namen Canhouse BV en Genisol NV. Een viertal jaar geleden besloten zij samen verder te gaan onder de overkoepelende naam Domus Team vanuit één vestiging te Evergem.

Meer informatie over de Tiple-S en de landschapskantoren kan u verkrijgen via:  staysafe@domuswood.be en  mehmet@domuspro.be