download

Veilige werkplek zonder afleidingen? WATT The Flex biedt een oplossing

GENT – Ben je op zoek naar een veilige werkplek zonder afleidingen? Voortaan kan je kan bij WATT The Firms in Gent terecht voor één of meerdere private desks in een professionele en veilige omgeving waar je zonder afleiding kan werken. Voorzien van een ondergrondse parkeerplaats, alle up-to-date multimedia, inclusief koffie/thee/fris en de mogelijkheid tot een healty brainfood lunchbox van Djar.

WATT The Firms heeft een plan uitgewerkt dat een veilige en gezonde omgeving garandeert. Aan beide ingangen wordt gebruik gemaakt van een display met handalcohol-gel. Over het ganse complex komt (vloer)bestickering die duidelijk maakt voldoende afstand te houden én affichage met informatie over hoe het virus zich verspreid, hoe je een besmetting kan voorkomen en wat de juiste reflexen zijn voor je gezondheid. Ook de meetingrooms werden heringericht/aangepast aan de nieuwe capaciteitsnorm.

“Iedere member zal 2 WTF stoffen mondmaskers ontvangen”, zegt community manager Wouter Braeckman. “We hebben deze besteld bij Think Pink en 80% van de omzet gaat naar het goede doel. Deze zullen dienen voor persoonlijk gebruik en beschermen andere personen als het moeilijk is de 1,5m afstand te garanderen. Tot slot zijn alle nodige maatregelen getroffen rond social distancing, desinfectie en verluchting. We beschikken bovendien over het gezondste binnenklimaat in de sector via ons partnership met TakeAir.”

Binnen dit plan biedt WTF nu ook een concept voor wie op zoek is naar een flexibele werkplek voor 1 of meerdere dagen dag zonder afleidingen: WATT The FLEX. Men kan er terecht voor één of meerdere private WTF desks in een professionele en veilige omgeving.

Contacteer wouter@wattthefirms.be voor info & reservaties.