ASZ Aalst

250 porties krachtvoer voor ziekenhuizen Aalst

AALST – Cateraar Belgocatering trakteert vandaag Aalsterse ziekenhuizen op chocolademousse. Het bedrijf maakte voor het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis en Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis 250 porties krachtvoer klaar. Belgocatering wil met deze actie het personeel in de ziekenhuizen bedanken, omdat ze ook in deze coronaperiode blijven doorwerken.

Vandaag staat er bij het verplegend personeel van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis (ASZ) en Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis (OLV) chocolademousse op het menu. Premium cateraar Belgocatering wil hen een hart onder de riem steken en heeft 250 porties chocolademousse uitgedeeld. Het Aalsterse bedrijf wil daarmee steun verlenen aan mensen uit sectoren die blijven doorwerken tijdens de coronacrisis.

Luc Van Sande, CEO Belgocatering, legt uit: “Door de coronacrisis zijn onze activiteiten sterk verminderd. Vanuit de medewerkers ontstond het initiatief om de helden van vandaag te steunen. Dat doen we op onze eigen manier. We maken voor hen onze specialiteit klaar: heerlijk, verse chocolademousse. Wij willen onze vrijgekomen tijd aanwenden om de helden van nu te bedanken en te steunen.”

Roots in Aalst

De keuze voor de Aalsterse ziekenhuizen was geen toeval. Al sinds het ontstaan van Belgocatering is het bedrijf gevestigd in Aalst. De medewerkers willen daarom het lokale medische personeel extra krachtvoer geven.

Belgocatering verwende naast de ziekenhuizen ook de nieuwsredactie van DPG Media. Het bedrijf verzorgt er zowel in Vilvoorde als in Antwerpen de catering voor het personeel. Ook aan de nieuwsredactie wil de cateraar in deze moeilijke periode een teken van solidariteit en medeleven tonen.