9afa115b48be21cf75650526b4739a7bf74168c0_depositphotos_19857843_l-2015

Bouwbedrijven schenken bloemen aan woonzorgcentrum en psychiatrisch ziekenhuis in Eeklo

EEKLO/AALTER/SINT-NIKLAAS – Bouwbedrijven Van De Walle IBC en Algemene Ondernemingen Van Tornhaut uit Aalter overhandigden vandaag bloemen aan woonzorgcentrum Avondzegen en psychiatrisch ziekenhuis Sint Jan in Eeklo. “We willen onze appreciatie tonen door een mooie Gentse azalea te schenken aan alle medewerkers en leefgroepen.”

Reeds jaren hebben de bouwbedrijven Van De Walle IBC en Algemene Ondernemingen Van Tornhaut uit Aalter een zeer goede relatie en samenwerking met de campussen Avondzegen Woonzorgcentrum/Rusthuis en Psychiatrisch Ziekenhuis St Jan, beiden gevestigd in Eeklo en behorend tot Groep Philippus Neri. Deze groep is tot stand gekomen in de schoot van de zustercongregatie Zwartzusters van de Heilige Philippus Neri, waarvan hoofdzetel gevestigd is in Sint-Niklaas.

In deze toch wel bijzondere tijden willen beide bouwbedrijven hun respect en appreciatie uitdrukken voor de bijzondere en intense zorgen waarbij  alle medewerkers alle dagen opnieuw het beste van zichzelf geven. “We willen die appreciatie concreet vorm geven door een mooie Gentse azalea te schenken aan alle medewerkers en leefgroepen”, klinkt het.

Woensdag omstreeks 15u werden alle bloemen aan de directie overhandigd die vervolgens zorgden en voor de verdeling ervan.