bart

Bart De Vlieger: “De weken quarantaine beginnen te wegen op onze medewerkers”

We zijn met een nieuwe reeks gestart, waarbij Oost-Vlaamse ondernemers een videoboodschap versturen naar collega-ondernemers. Hoe gaan zij om met de maatregelen? Een tip, een visie op de actualiteit, een anekdote over hun lockdown… Een beetje virtueel netwerken, zeg maar.

Ook Bart De Vlieger van het Gentse Rekruut, gespecialiseerd in rekrutering van profielen voor start- en scale-ups, deelt zijn ervaringen met ons. Het jonge bedrijf moest zijn verhuis naar een gloednieuw kantoor helaas even uitstellen en ook enkele projecten dienden even on hold gezet te worden. Dit terwijl andere klanten net het omgekeerde doen en deze periode gebruiken om een voorsprong te nemen, zodat nieuwe mensen kunnen starten na Corona. Bart merkt ook naarmate de weken vorderen, dat de quarantaine toch wel een effect heeft op de gemoedstoestand van zijn medewerkers. Hoe zij hiermee omgaan, vertelt hij in de videoboodschap.

Heel wat ondernemers werd reeds gevraagd om een video in te sturen. Wenst u dit ook te doen? Neem dan contact met ons op via redactie@madeinoostvlaanderen.be

Benieuwd naar de videoboodschappen van de andere ondernemers?

Lees ook

  • CommV
    02/10/2024
    2-design
    Bilzen
  • CommV
    02/10/2024
    Maison Maeseyck
    Maaseik
  • VZW
    02/10/2024
    Sergeant
    Sint-gillis (bij-brussel)