thumbnail_WWW OUTR

Zet die barbecue al maar klaar! Producten OUTR nu ook online verkrijgbaar

GENT – Voor wie nog geen mogelijkheid vond om aan een barbecue te geraken is er goed nieuws: sinds donderdag 9 april is de webshop van het nieuwe Outdoor Living brand OUTR live. “Gezien de huidige corona-maatregelen hebben wij alles in het werk gezet om onze webshop zo snel mogelijk klaar te krijgen. Zo kunnen wij iedereen de kans bieden om ook tijdens de lockdown te genieten van een gezellige barbecue met het gezin”, aldus Laura Cloetens, marketeer voor OUTR.

“Gedurende de quarantaine periode bieden wij een “lockdown levering” aan: alle bestellingen boven € 150 worden gratis aan huis geleverd. Kleinere bestellingen worden uiteraard ook nog geleverd met € 15 transportkosten. Onze Batibouwkorting van 5% (op toestellen) is ook nog geldig tot eind deze maand!”

OUTR is een nieuw Outdoor Living merk. In februari maakten we hun lancering bekend op Made in en ook de opening van hun pop-up store in volle corona-tijd verscheen reeds in onze nieuwsfeed. Met de webshop erbij biedt OUTR nu een totaal cross-channel pakket aan voor hun dealers en particulieren: offline experiences in de showroom, maar ook via beurzen of via de pilootshop te Gent (tijdelijk gesloten door corona). De online experience vullen ze in met een uitgekiende website waar ze nu ook e-commerce aanbieden.

Om het nieuwe merk op de kaart te zetten lanceren ze deze lente ook meerdere online campagnes via social media en Google Ads, dit in samenwerking met de Oost-Vlaamse specialist Yellow Stripes.

“Ondanks de vervelende start van de lente omwille van corona, zetten we toch alles in het werk om een bloeiende verkoop te genereren voor ons dealers”, klinkt het.

Ook graag dealer worden van het merk OUTR? Stuur dan een mailtje naar info@outr.be