Intracto-Herentals

Intracto opent campus in Gent

GENT – Na Herentals, Antwerpen en ‘s-Hertogenbosch (NL) opent Intracto een vierde campus in Gent. Vorig jaar nam Intracto in april al het Gentse agentschap Adagio over. Zij verhuizen mee naar de nieuwe locatie waar heel het team en andere Gentse teamleden van Intracto terecht kunnen.

“De overname voor Adagio zorgde meteen voor een krachtig team in Gent. Een team dat eigenlijk op hun toenmalige locatie al vrij krap zat. Daarom zijn we beginnen te kijken naar een locatie die onze ‘campusfilosofie’ kan belichamen”, licht Managing Director Pieter Janssens toe.

Dicht bij talent en klanten

Die filosofie bestaat eruit dat Intracto digitaal talent wil samenbrengen. Op een zo aangenaam mogelijke manier, binnen een kader en context waar je goedgezind van wordt. Waardoor werken zo weinig mogelijk als werken aanvoelt.

Janssens: “Na Herentals, Antwerpen en ‘s-Hertogenbosch wordt Gent de vierde campus die mogelijkheden biedt voor onze teamleden en toekomstig talent. Natuurlijk is de nieuwe campus ook voor onze klanten een extra troef: onze experts en onze locaties staan nog meer voor hen ter beschikking.”

Ook in Gent full-service

Adagio staat al sinds zijn oprichting synoniem voor Salesforce-, Adobe- en Oracle-oplossingen. De overname zorgde er echter voor dat het bedrijf versneld zijn andere expertises gaan aanhaken is om ook in Gent een team te hebben dat garant staat voor end-to-endoplossingen. “Ongeacht of het nu over strategie, marketing, creatie, content of technologie gaat: campus Gent is er klaar voor.”

Events en kennisdeling

Met Gent heeft Intracto er bovendien een extra locatie bij om kennisevents en opleidingen te organiseren. Dat gaat van hands-on trainingen in kleine groep door experts tot hun bekende grote events waar ook klanten en externe specialisten aan het woord komen over actuele topics.