Paul_Renson_01-min

Renson deelt bos uit op Batibouw 2020

KRUISEM/NAZARETH – Specialist in ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’ Renson deelt vanaf dit weekend een boom uit aan iedereen die zijn stand bezoekt op Batibouw 2020. CEO Paul Renson gaf alvast het voorbeeld en plantte de eerste boom in z’n achtertuin. “Want bomen zuiveren onze lucht, bieden schaduw wanneer nodig en beschutten je zelfs tegen regen en wind. En dat is precies ook waar Renson naar streeft op het vlak van gezond en comfortabel wonen, binnen én buiten”, klinkt het.

Ooit leefde de mens dag in dag uit in open lucht. Tegenwoordig brengen we 90% van onze tijd binnenshuis door. Zou het dus niet fijn zijn om ook daar te kunnen genieten van alle voordelen van buiten leven? De producten van Renson spelen helemaal in op dit idee. Zo kan je met zelfregelende raamverluchtingen en een slim ventilatiesysteem verse en gezonde binnenlucht creëren.

Ook zon en natuurlijk daglicht zijn essentieel om je goed in je vel te voelen. Grote ramen laten dat daglicht optimaal binnen, maar op warme dagen loert dan wel oververhitting om de hoek. Op dat moment wil je de zon vooral tegenhouden waar dat het efficiëntst is: nog voor die het glas kan bereiken. Met de buitenzonwering van Renson blijf je genieten van daglicht en zicht naar buiten.

Ten slotte maakt Renson met zijn ‘outdoor living’ concept een extra buitenkamer mogelijk. Dankzij een terrasoverkapping kan je ook in de winter buiten ontbijten, koken, vrienden ontvangen, feesten,… zonder hinder te hoeven ondervinden van regen, wind of koude.

1000 gratis boompjes

Paul Renson: “Alles bij Renson draait rond dit terugkeren naar de natuur. Om dit te benadrukken krijgt elke bezoeker van onze stand op Batibouw een boompje mee naar huis. We hebben alvast 1000 bomen klaarstaan, maar kunnen er altijd bij bestellen. Wie een boompje meekrijgt, vragen we om een foto te posten op instagram en #Renson te taggen daarin. Uit die inzendingen wordt lukraak een winnaar gekozen die een eSafe Pakketbrievenbus wint.”

Outdoor Center langs E17

“Het idee voor de boompjes is eigenlijk ontstaan met het nieuwe Outdoor Center dat we aan het bouwen zijn langs de E17 in Kruisem/Nazareth. We wilden graag voor elke terrasoverkapping die daar buiten zal gaan, een boom kunnen planten. We hopen dan ook dat zo veel mogelijk bezoekers hun boompje een mooie plek in de tuin zullen geven.”

Dat XXL Tuinpaviljoen zal vormgegeven worden met heel wat natuurelementen zoals hout, een greenwall, water,… Renson wil er eind dit jaar al de productie laten starten. In september 2021 volgt dan de volledige oplevering. Op dit moment zijn de bouwwerken voor de kantoorruimte en parking volop aan de gang.

De Renson Groep realiseerde in 2019 een omzet van 224 miljoen euro en telt 1200 medewerkers wereldwijd.