Australie_Whitehaven_Beach_op_de_Whitsunday_eilanden

Vakantievinder spot supergoedkope reizen, ook tijdens de schoolvakanties

GENT – Op de gloednieuwe website Vakantievinder ontdek je aanbiedingen voor spotgoedkope vakanties. “Ook in de schoolvakanties en vanuit België, en dat maakt deze vakantiedeals-website anders dan buitenlandse sites”, vertelt eigenaar Christoph Godin (27), die eerder ook al vliegticketdealwebsite TravelUnlimited oprichtte. De reisexpert speurt hiervoor elke dag het internet af naar goedkope vakanties en deelt ze op Vakantievinder.

Al jarenlang reist Godin zelf de wereld rond voor weinig geld en hij wil iedereen laten meegenieten van uitzonderlijk goedkope vakanties. Hiervoor gaat hij dagelijks op zoek naar de beste online deals en deelt ze op zijn website. “Voor vliegticketdeals kan je surfen naar TravelUnlimited.be, maar voor een breder pakket van vakanties met verblijf bekijk je best Vakantievinder”, vertelt hij. Zonvakanties, autovakanties, citytrips, verre en dichte reizen tot wintervakanties en last minutes: je vindt het er allemaal.

Goedkoop reizen voor iedereen

“In het buitenland bestaan dit soort sites al, maar die bieden meestal vakanties aan die niet vanuit België vertrekken. Bovendien zijn de goedkope vakantietarieven vaak misleidend, omdat ze enkel in het laagseizoen gelden. Met Vakantievinder mikken we ook tijdens de schoolvakanties op goedkope tarieven omdat ik merk dat daar nood aan is”, legt Godin uit. “De helft van de aanbiedingen zijn in de schoolvakanties.”

8-daagse vakantie naar Spanje voor 126 euro

Vakantievinder toont allerlei soorten spotgoedkope vakanties. Zo kan je er een 4-daagse citytrip naar Venetië voor 97 euro vinden of een 8-daagse vakantie naar de Costa Blanca in Spanje voor 126 euro in het laagseizoen en voor 239 euro in de schoolvakanties. “Je vindt ook telkens kort de dealinformatie zoals bij welke aanbieder je de vakantie kan boeken en in welke periode. Meestal gaat het om de vlucht én het verblijf, behalve voor autovakanties en weekendjes weg. Zo zijn bij een 7-daagse skivakantie in de paasvakantie in het populaire skioord Alpe d’Huez de overnachtingen en skipas inbegrepen voor een totaalprijs van 212 euro”, legt Godin uit.

4-sterrenhotel én vlucht voor 59 euro

“Wat ik betaalde voor een van mijn goedkoopste reizen? Bij een citytrip vloog ik tijdens het weekend van en naar Warschau én overnachtte ik 2 nachten in een 4-sterren Hiltonhotel voor een totaalprijs van 59 euro.” Tijdens de zomervakantie vloog hij met Brussels Airlines naar Kreta en verbleef hij er 10 dagen voor in totaal 299 euro.

Tijdelijke deals

“Online aanbieders van vakanties wijzigen frequent hun prijzen waardoor je snel moet zijn om een goedkope vakantie te scoren. De beste deals zijn vaak slechts een paar dagen beschikbaar. Daarom raad ik aan je in te schrijven op de nieuwsbrief om makkelijk op de hoogte te blijven van de beste deals”, zegt Godin. “Op de website en sociale media kan je de deals ook volgen, maar via de mailing ben je zeker dat je niets mist.”

TravelUnlimited

Als reisexpert van goedkope vluchten kwam Godin al eerder in het nieuws met zijn populaire vliegticketdeals-website TravelUnlimited. Deze superdeals vindt hij met een zelfgeschreven computerprogramma, en hij deelt ze elke dag op zijn website. “Iedereen moet de kans hebben om de wereld te ontdekken”, vindt hij. Duizenden reizigers hebben al spotgoedkoop gevlogen dankzij TravelUnlimited.