Savaco Carl-Rik

Savaco breekt stilaan Gazellen record

GENT – IT-consultancybedirjf Savaco, met thuisbasis Kortrijk maar met ook strategisch belangrijke nevenzetels in Gent, is geselecteerd als één van de Trends Gazellen 2020 in de categorie grote bedrijven. Daarmee zit Savaco zowat op recordkoers, want het is al de negende maal keer dat het wordt geselecteerd als snelgroeiend en impactvol bedrijf. De stap richting Oost-Vlaanderen heeft daar zeker toe bijgedragen.

19 jaar lang al pakt het economische weekblad Trends uit met een lijst van bedrijven die uitstekende groeicijfers kunnen voorleggen en zo een positieve invloed hebben op de economie. Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers: groei in omzet, groei in personeel en groei in toegevoegde waarde.
De laatste vijf jaar wist het bedrijf van Rik Vandemoortele en Carl Sabbe steevast groeiende omzetcijfers voor te leggen. Ook het aantal medewerkers groeit sterk: met zo’n 150 medewerkers vandaag is het Savaco-team in 2019 met 20% gegroeid. Om die expansie op te vangen, opende het bedrijf in 2019 trouwens een tweede kantoor in Gent. CEO Rik Vandemoortele ziet verschillende verklaringen voor de sterke klim. “De economie draait goed en bedrijven durven investeren”, legt Vandemoortele uit. “De digitale revolutie zet zich bovendien onverminderd voort en dat begrijpen de Vlaamse bedrijven maar al te goed. Als technologieverspreider kunnen wij hen in dit digitaliseringstraject begeleiden met een uitgebreid aanbod aan oplossingen en diensten die perfect aansluiten bij hun noden en doelstellingen. Zo weten we de laatste jaren heel wat mooie opdrachten binnen te halen.”

Teamwerk

Bij Savaco zijn ze trots met hun nominatie als Trends Gazelle. “Het is een mooie beloning voor het vele werk dat we de laatste jaren verzet hebben”, zegt mede CEO Carl Sabbe. “Als bedrijf goede groeicijfers neerzetten, kan echter niet zonder medewerkers. We zijn dan ook het hele Savaco-team dankbaar voor hun continue gezamenlijke inzet. Daarnaast bedanken we ook onze klanten voor het vertrouwen dat ze vaak al jaren hebben in onze expertise.”

Savaco wil ook in 2020 leidinggevend zijn in het begeleiden van bedrijven in een steeds meer digitaliserende wereld. Het bedrijf is dan ook continu op zoek naar nieuwe medewerkers.

info: www.savaco.com/jobs

Lees ook

  • CommV
    03/10/2024
    Impulsief
    Roosdaal
  • VZW
    03/10/2024
    Walls Official
    Essen
  • CommV
    03/10/2024
    Vanderkelen Frank
    Ninove