product-media-advisor-2020-5e31597b949b5

Pasco opnieuw verkozen tot beste relatiegeschenk bedrijf van België

AALST – De spanning was te snijden in de Brabanthal te Leuven waar gisterenavond de uitreiking van de Product Media Advisor of the Year plaatsvond. Pasco Business & PromoGifts werd tot winnaar werden uitgeroepen. Het Aalsterse bedrijf is hiermee al voor de 2e keer in 3 jaar tijd verkozen tot beste bedrijf van België in relatiegeschenken en promotiemateriaal.

“En of we fier waren tijdens de uitreiking van de Product Media Advisor of the Year in de Brabanthal in Leuven”, zegt een stralende Ronny De Smedt, mede-zaakvoerder Pasco Gifts. De KMO uit Aalst, opgericht in 2003 onder leiding van Ronny De Smedt en Bart Boterberg werd verkozen tot winnaar voor vakkennis en innovatie op het vlak van relatiegeschenken en promotionele producten.

“De jury roemde onze unieke omni-channel aanpak waarbij het helpen van de klant centraal staat en dit zowel online als offline. Of om het met een quote van Steve Jobs te zeggen: The only way to do great work is to love what you do“, klinkt het.

De Product Media Advisor of the Year Award is een organisatie van PromZ (het vakblad over promotionele producten & business gifts) en vakorganisatie BAPP (Belgian Association of Promotional Products).