bg4-700×467-facebook

Silver Tie breidt diensten uit

GENT – Hospitalitybedrijf Silver Tie werft zowel jonge starters als medewerkers met expertise aan voor events of horecazaken. Waar dit voorheen enkel tijdelijke opdrachten betrof, bieden ze met Silver Tie Recruitment sinds kort een extra service aan. Het Gentse bedrijf gaat voortaan ook op zoek naar vaste horecamedewerkers voor uw zaak. Daarnaast neemt Silver Tie vanaf nu ook payrolling voor zijn rekening.

Silver Tie werd in 2016 opgericht door Wim Schiettecat, Matthias Van Meenen en Steve Lansay. Drie ex-collega’s met een pak ervaring in de hospitality- en horecasector. Sinds de zomer van 2018 huizen ze in het nieuwe pand op de Charles de Kerckhovelaan en in oktober van datzelfde jaar openden ze ook een tweede kantoor in Brussel, waar ze onder andere vaste partner zijn van Brussels Expo.

Barmedewerker of kok op bestelling

Het Gentse bedrijf biedt in de eerste plaats studenten een arsenaal aan jobs aan binnen de bruisende wereld van horeca en events. Bedrijven kunnen bij hen terecht voor zowel kelners, barmedewerkers en hostessen als parkingboys en promoteams bij bijvoorbeeld drukke momenten in het hoogseizoen of last minute vervangingen, maar ook op rustige momenten doorheen het jaar. “You name it, wij leveren gemotiveerde en betrouwbare mensen aan”, aldus oprichter Wim Schiettecat.

Silver Tie heeft bovendien een eigen keukenlabel. “Chef, hulpkok of commis, wij bieden flexibel inzetbare koks aan die ondersteuning kunnen bieden bij een drukke shift of event. In tegenstelling tot onze andere diensten, werken we hiervoor niet met studenten, maar met mensen die een koksopleiding gevolgd hebben en op zoek zijn naar een flexibele en afwisselende job”, vervolgt Schiettecat.

Silver Tie Recruitment en Payrolling

Recent startte het Gentse bedrijf met 2 extra services, namelijk Silver Tie Recruitment en Silver Tie Payrolling. Schiettecat legt uit: “Ben je op zoek naar een topchef-kok optie vast voor jouw keuken? Of je hebt een betrouwbare en attente maître of assistent manager nodig die voor een vaste functie in jouw horecazaak? Silver Tie recruteert voor jou het meest geschikte personeel dat op vaste basis aan de slag kan gaan. Wij kunnen terugvallen op een enorme database van gekwalificeerd horecapersoneel.”

Daarnaast staat Silver Tie Payrolling je voortaan ook bij voor de verloning van eigen extra’s (studenten, flexi’s,…) binnen de hospitality sector. “Wij nemen de juridische verantwoordelijkheid van jou over en staan in voor alle verloningsadministratie en betalingen. Het is de ideale oplossing als je geregeld, bijvoorbeeld last minute of tijdens het hoogseizoen, met flexibele werknemers moet werken en je je de juridische en financiële zorgen ontziet.”