18069d67-5489-4b76-85d3-c9e7af70ddd5

Mission Masala keert terug naar Gentse roots

GENT – Mission Masala keert terug naar hun roots en opent begin 2020 een tweede restaurant, dit keer in het historische centrum van Gent. Met de oprichting van hun eigen foodtruck voor het Gentse Barrio Cantina in 2015 werd Mission Masala gedoopt. Gent voelt dus een beetje als thuiskomen.

In 2014 stond Mission Masala oprichter Tim mee aan de wieg van Barrio Cantina: het allereerste Belgische foodtruckfestival, dat Belgische media wegwijs maakte in de wondere wereld van foodtrucks. Een jaar later startte hij in Gent zijn eigen foodtruck met zijn vrouw Pavan.

Na overweldigend succes en enthousiasme over hun Indian soulfood openden Tim en Pavan in 2018 hun allereerste restaurant, in Antwerpen. Gentse fans reden met plezier een omweg naar Antwerpen voor een fix Mission Masala. Het Gentse geduld wordt in januari beloond, want Mission Masala komt eraan, met een restaurant maar liefst twéé keer zo groot als de Antwerpse vestiging.

Een Indian soulfood lovestory

Wat ooit begon als een toevallige ontmoeting tussen Pavan, een Londonse foodie met Noord-Indische roots en Tim, een Antwerpse dj met een voorliefde voor spicy food, draaide uit op een grote lovestory, én een waar walhalla voor de Indische keuken.

   

Indian food met urban coolness

Bij Mission Massala proef je Indische gerechten zoals nog nooit tevoren. Het koppel lanceerde al eerder twee succesvolle foodtrucks, Mission Masala en Bombay BBQ.