Schermafbeelding 2019-11-18 om 13.30.49

Evenementenbedrijf Ofcores neemt zijn intrek in Dok Noord

OUDENAARDE/GENT – Ofcores, met maatschappelijke zetel in Oudenaarde en kantoor in Brussel, kondigt de officiële opening van een nieuw kantoor in Gent aan. De internationale specialist in zakelijke en institutionele evenementen betrekt een pand in de gebouwen van Dok Noord.

“Ons nieuwe kantoor in Gent stelt ons in staat om onze marktcapaciteiten uit te breiden en beter te kunnen voldoen aan de uiteenlopende projectbehoeften van onze klanten en leveranciers. Met ons andere kantoor gevestigd in Brussel, werkt ons hechte en groeiende team van creatieve professionals onvermoeibaar om internationaal hoogwaardige evenementenbeheer, communicatie, marketing en innovatieve technologische diensten te leveren”, aldus Managing Director Jean-Baptiste De Bock.

Toegang tot klanten en partners

Ofcores is een van de snelst groeiende evenementenbedrijven in België. De Bock: “Door ons tweede kantoor in Gent te vestigen, hebben we gemakkelijker toegang tot onze Vlaamse klanten en partners in deze technologisch en ondernemend gedreven hub. Onze nieuwe nabijheid stelt ons in staat om op de meest efficiënte wijze de nationale en internationale projectbehoeften van deze levendige industrieën te bedienen.”

Creatieve en inspirerende omgeving

Het Gentse kantoor bevindt zich in het indrukwekkende Dok Noord-gebouw met uitzicht op een van de oudste dokken in de haven van Gent. Met behoud van de authentieke structuur geworteld in zijn industriële geschiedenis, omvat het gebouw nu moderne kantoren zoals dat van Ofcores, trendy winkels, nieuwe restaurants en sport- en vrijetijdsactiviteiten. “We voelen ons thuis in deze creatieve en inspirerende omgeving”, zegt De Bock.