img5d9d8dce85fb7

Ausy opent nieuw kantoor in Gentse The Loop

GENT – Ausy, dochteronderneming van Randstad, opent een nieuw kantoor in het hippe Gentse bedrijvenkwartier The Loop. Naast anticiperen op een verdere uitbreiding wil het bedrijf, gespecialiseerd in Consultancy, Recruitment & Selection, Outsourcing, Project Services en Interim Management, met het nieuwe kantoor haar dienstverlening naar een volgend niveau brengen.

“Het samenbrengen van onze expertise in IT, Engineering, Finance & HR op een en dezelfde plaats in Gent is een logische stap in de groei van Ausy als one-stop-shop. We krijgen namelijk vaker domeinoverschrijdende projecten waarbij de klant een A tot Z-service verwacht, van strategie tot uitvoering en opvolging. Denk maar aan digitalisatie van een Finance-afdeling bijvoorbeeld”, licht Andy Stynen, CEO van Ausy, toe.

Buur van Ernst & Young

Na grote consultancy-kleppers zoals Ernst & Young en Deloitte vindt ook Ausy de weg naar het dynamische The Loop. “Bij het zoeken naar een gepaste locatie in de Gentse omgeving kwamen we al snel uit bij The Loop. Het is niet alleen makkelijker bereikbaar voor onze medewerkers, het is ook een betere fit met onze kleurrijke en dynamische bedrijfscultuur”, aldus Andy Stynen.

Bovendien werd het gebouw bewust gekozen met het oog op verdere uitbreiding op middellange termijn. Andy Stynen: “Vandaag is er al plaats gecreëerd voor 112 medewerkers, maar we kunnen ruimte voorzien voor 165 collega’s. Op termijn krijgen we dus bijna een verdubbeling van de 85 Ausy-collega’s die momenteel in Gent tewerkgesteld zijn.”

Domeinoverschrijdende klantenoplossing

Het nieuwe kantoor in de Pauline van Pottelsberghelaan huisvest voortaan de Ausy-medewerkers van de voormalige kantoren in Merelbeke en Gentbrugge. Door de samenvloeiing van deze twee vestigingen zitten er nu verschillende expertisedomeinen onder 1 dak: IT (Gentbrugge) enerzijds, en Engineering, Finance, Sales & Marketing en HR (Merelbeke) anderzijds. Met deze synergie wil het bedrijf een antwoord bieden op het stijgende aantal domeinoverschrijdende klantenvragen: “We zien namelijk dat onze klanten steeds meer nood hebben aan een geïntegreerde totaaloplossing”, aldus Stynen.

AUSY telt meer dan 1800 multi-skilled experts in België die op zoek gaan naar een gepaste full-business oplossing op maat van de klant. Het hoofdkantoor bevindt zich in Leuven. Daarnaast telt het bedrijf nog 8 andere vestigingen in steden zoals Antwerpen, Brussel, Luik en Bergen.