New Project

Genomineerden Voka Ambassadeur 2019 strijden in de boksring

De genomineerden voor de titel van Voka Ambassadeur 2019 in Oost-Vlaanderen zijn bekend. Deze negende editie staat in het teken van de dagelijkse strijd van veel bedrijven om in een drukke wereld met heel veel communicatie, social media,.. op te vallen. Net als in de boksring strijden bedrijven dagelijks om aandacht. De deelnemende bedrijven kregen de opdracht om hun motivatiedossier op te maken met acties rond branding en identiteit van hun bedrijf.

Zij die het dit jaar tegen elkaar opnemen in de boksring zijn Sonia Pypaert (The Baby’s Corner), Ellen Crabbe​ (Brantsandpatents), Ivan De Keyser (Breydel), Katrien Laporte (Design Museum), Bernard Gravez (IFORI), Jeroen Lemaire (In The Pcket), Peter Geiregat (Showpad), Jeroen De Wit (Teamleader) en Pascale De Backer & Johan Franceus (Wyckaert Bouwonderneming).

   

Benieuwd wie deze ondernemers zijn en waarmee zij zich onderscheiden ten opzichte van andere bedrijven op vlak van branding? Op www.voka-ambassadeurs.be wordt elke ondernemer en zijn bedrijf uitgebreid voorgesteld. De winnaar wordt bekendgemaakt op 26 november 2019 op het event dat dit jaar plaatsvindt in Boksclub Golden Gloves the Gent. Stem op jouw favoriet via www.voka-ambassadeurs.be.

Plato en Bryo Ambassadeur

Ook Plato, het lerend netwerk van Voka, waar kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking centraal staan verkiest een ambassadeur. De genomineerden hiervoor zijn Roseline Van Damme (Abetec), Pedro De Graeve (L’Arogante) en Frederik De Buck (Water-Dicht).

Ten slotte bekroont ook voor Bryo, het netwerk van Voka voor startende ondernemers, starters die eruit springen op vlak van branding. Maken kans: Daniëlle Verhulst (Djar), An Deraemaker & Thomas Melis (Justified) en Stijn Wijndaele (ScaleFactory).