New Project

CaseCompany lanceert nostalgische GIFCase™

GENT — Het Gentse CaseCompany lanceert met de GIFCase™ een unieke uitbreiding van zijn collectie personaliseerbare smartphonehoesjes. Vanaf nu kan je geanimeerde stickers op je hoesje plaatsen of verschillende foto’s in elkaar laten overvloeien. 

Vergeet emojis en memes. Vandaag de dag gebruiken jongeren steeds vaker geanimeerde stickers – beter bekend als ‘GIFs’ – om online hun emoties uit te drukken en hun boodschap te versterken. Dat is ook de oprichters van CaseCompany niet ontgaan. Met hun nieuwe GIFCase™ hoesjes maken zij van de online trend van GIFs nu ook iets tastbaars. Je hebt de keuze tussen twee types cases: Ofwel ontwerp je een case met een persoonlijke foto en een sticker die bovenop je foto komt te staan, ofwel kies je voor een geanimeerde case met twee foto’s. Telkens wanneer je jouw hoesje heen en weer beweegt, zal je een andere foto of sticker te zien krijgen.

Nostalgie

Hoewel de nieuwe GIFCase™ hoesjes bijzonder vernieuwend zijn, kunnen ze bij velen net een gevoel van nostalgie opwekken. Ze doen namelijk wat denken aan de vroeger razend populaire geanimeerde meetlatten en flippo’s. De technologie die daarbij gebruikt werd, heeft CaseCompany gedurende anderhalf jaar grondig bestudeerd, verbeterd en vernieuwd om uiteindelijk een innovatief en grensverleggend product op de markt te brengen.

Gepersonaliseerde hoesjes

Sinds 2014 kan je bij CaseCompany terecht voor de hipste, personaliseerbare smartphone hoesjes, laptop sleeves, tablet cases en allerlei andere accessoires. De unieke GIFCase™ hoesjes zijn nu de perfecte aanvulling van hun aanbod.

“Het is onze missie om het personaliseren van smartphonehoesjes zo uniek, leuk en eenvoudig mogelijk te maken. En met de nieuwe GIFCase™ cases zijn we daar opnieuw heel goed in geslaagd”, aldus Bram Laebens en Arend Pijls, oprichters van CaseCompany. “Bovendien maken we GIFCase™ volledig zelf in ons kantoor in Gent. Op die manier kunnen we kwaliteit garanderen en de kostprijs van een hoesje zo laag mogelijk houden.”

Lees ook

  • CommV
    02/10/2024
    2-design
    Bilzen
  • CommV
    02/10/2024
    Maison Maeseyck
    Maaseik
  • VZW
    02/10/2024
    Sergeant
    Sint-gillis (bij-brussel)