thumbnail_20190918_125106[1] (1)

Gentse e-learningexpert genomineerd voor internationale prijs

GENT – Epyc, de Gentse maatwerk ontwikkelaar van leeroplossingen, heeft een nominatie in de wacht gesleept voor de prestigieuze Learning Technologies Award 2019. Daarmee bevestigt dit snelgroeiende bedrijf zijn sterke reputatie.

Learning Technologies is een gerenommeerde internationale conferentie over talentontwikkeling en technologie. De beurs vindt plaats in London, en trekt elk jaar duizenden bezoekers aan van over de hele wereld. Het is the place to be voor iedereen die bezig is met e-learning, serious gaming, gamification, LMS-platformen enzovoort.

Elk jaar reikt de organisatie prijzen uit aan de beste projecten in verschillende categorieën. Epyc heeft dit jaar voor het eerst een project ingediend en sleept meteen een nominatie in de wacht.

Cybercriminaliteit

Wim Govaerts, zaakvoerder en bezieler van Epyc: “Het is fantastisch dat we bij onze eerste inzending meteen genomineerd zijn! Het project dat we ingediend hebben, is een meerjarige campagne over cybersecurity voor de Nationale Bank van België. Dat is een uitgebreid leertraject waarin we onze expertise inzake e-learning combineren met doordachte marketingstrategieën. Het doel is dat de medewerkers zich bewust worden van de risico’s van cybercriminaliteit, en dat ze hun gedrag aanpassen. Zowel op het werk als thuis.”

Change-trajecten

“Onze projecten gaan veel ruimer dan het puur overbrengen van kennis”, vervolgt Govaerts. “Logisch, want leren is veel meer dan kennis opdoen. Leren is veranderen, beter worden, nieuwe gewoontes kweken. Het is fijn dat onze klanten dat inzien en ons steeds vaker weten te vinden om zo’n change-trajecten op te zetten.”

Op 3 oktober mag Epyc zijn project gaan toelichten voor een jury van experten in London. De plechtige uitreiking vindt plaats op 27 november, tijdens een groots gala.