noticia_127729_190218_140120

Hoe digitaal is jouw bedrijf? (Enquête)

Iedere onderneming is bezig met een digitale transformatie. Maar wat zijn de voorwaarden om daarin succesvol te zijn? En welke opportuniteiten levert het op? Dat wil Flanders Make onderzoeken met een enquête op Vlaams niveau.

Hoeveel investeren Oost-Vlaamse bedrijven in Industrie 4.0? Waar ligt daarbij voor jou de prioriteit? En hoe verwacht je daar – zelfs op korte termijn – winst uit te halen? Het zijn enkele vragen uit de eerste studie die Flanders Make samen met PWC uitvoerde in 2017. Op dit verhaal komt nu een vervolg. Een nieuwe enquête moet inzicht scheppen in de digitale transformatie van onze bedrijven en de basis bieden voor maatregelen die daarbij kunnen helpen. Flanders Make wil met de resultaten aan de slag gaan om technologieën en toepassingen te ontwikkelen die bedrijven competitiever maken.

Om zo concreet mogelijke acties te kunnen ondernemen, dienen zoveel mogelijk bedrijven de bevraging in te vullen. Dit neemt maximaal 5 minuten in beslag. En… door deel te nemen maak je bovendien kans om één van drie cadeaucheques van Coolblue ter waarde van 100 euro te winnen… Om deel te nemen aan de enquête moet je gewoon even deze link aanklikken. Dank en succes!

Lees ook

  • CommV
    02/10/2024
    2-design
    Bilzen
  • CommV
    02/10/2024
    Maison Maeseyck
    Maaseik
  • VZW
    02/10/2024
    Sergeant
    Sint-gillis (bij-brussel)