Schermafbeelding 2019-09-16 om 13.23.41

Body Balance viert 5-jarig bestaan met een nieuwe naam

SINT-NIKLAAS – Body Balance is al jaren een begrip in het Waasland. Sinds 2014 is Body Balance in handen van Karolien Leten en Alexander Verhelst. “De afgelopen 5 jaar maakten we van Body Balance een one-stop-shop voor alles wat met gezondheid te maken heeft”, zegt Karolien.

“Ikzelf leid het kineteam waar de focus ligt op revalidatie – en zwangerschapskine, Zoya werkt als voedingsdeskundige en Alexander coacht mensen met gezonde sportambities”, legt Karolien Leten uit. Alexander Verhelst vult aan: “Wat dus begon als een privéwellness en een kleine kinepraktijk groeide heel snel uit tot veel meer. Na 5 jaar vonden we het dan ook tijd om onze kine, voeding en sportgedeelte een eigen naam te geven: De Gezondheidspraktijk.”

Investeren in de toekomst

Omdat alles wat Karolien en Alexander doen kwalitatief en professioneel moet zijn, schakelden ze een marketingbureau in om een nieuwe huisstijl en website te ontwikkelen. “We investeerden best wel wat in de nieuwe website, onze Facebookpagina en de signalisatie. We wilden absoluut de kwaliteit van onze behandelingen, voedingsadvies en sportsessies uitstralen met ons nieuw logo en huisstijl. De naam De Gezondheidspraktijk zegt alles. Voor alles wat gezondheid aanbelangt, helpen wij onze klanten graag verder.”

Benieuwd naar alle diensten van De Gezondheidspraktijk? Ontdek ze op www.degezondheidspraktijk.be of de Facebookpagina @degezondheidspraktijk. De privéwellness blijft bestaan onder de naam Body Balance. Alle informatie en reservaties lopen zoals voorheen via www.body-balance.be.