thumbnail_Familie en salesteam Volvo DHondt bij nieuwe Volvo S60

Volvo D’Hondt opent totaal vernieuwde vestiging in Aalst

AALST – Na 10 maanden intensief verbouwen opent de familie D’Hondt en haar team half september haar totaal vernieuwde Volvo vestiging in Aalst. Van 16 september t.e.m. 12 oktober zet D’Hondt doorlopend de deuren van haar nieuwe site feestelijk open en presenteert ze tegelijk ook in avant-première de nieuwe Volvo S60 Polestar Engineered. Met gasten als burgemeester D’Haese, Miss België Elena Castro Suarez en de winnaar van Bake Off Vlaanderen 2017 is het programma alvast goed gevuld. 

D’Hondt nv is al 10 jaar Volvo verdeler in Aalst, maar het gebouw aan de Eendrachtstraat dateerde al uit de jaren 70 en een grondige make-over drong zich op. De nieuwe vestiging is opgetrokken volgens het nieuwe Volvo concept ‘cool outside, warm inside’ met een melkglazen gevel afgewisseld met uitnodigend verlichte kijkboxen. Behalve een business corner, diverse meetingrooms en een eigen carwash, heeft de nieuwe site ook een bijzondere ‘lean’ werkplaats waar de techniekers rechtstreeks in contact staan met de klant en in wisselende teams werken, bedoeld om de efficiëntie in de naverkoop aanzienlijk te verhogen.

Opendeurdagen

Ter gelegenheid van de vernieuwde vestiging zet Volvo D’Hondt een maand lang haar deuren open voor pers, klanten, prospecten en het grote publiek. Op donderdag 19 september ’s ochtends geeft burgemeester D’Haese samen met Miss België Elena Castro Suarez het startschot met aansluitend een infosessie autofiscaliteit door Baker Tilly, specifiek gericht op ondernemers.

Daarna volgen drie weken feestelijke opendeurdagen (met onder andere winnaar Bake Off Vlaanderen 2017 Hans Martens te gast) voor klanten en prospecten en op zondag 6 oktober het orgelpunt voor het grote publiek tijdens Open Bedrijven Dag.

Klaar voor de toekomst

Volvo D’Hondt stoomt zich met deze totaal vernieuwde vestiging klaar voor een uitdagende toekomst in de automobielsector waarin steeds meer hybride en elektrische wagens op de markt komen, waarin de klant heel andere eisen stelt dan 10 jaar geleden, waarin efficiëntie en klantentevredenheid cruciaal zijn.

Alle info over de feestelijke openingsmaand van 16 september tem 12 oktober vindt u op www.dhondtnv.be en op de facebookpagina van D’Hondt nv.