thumbnail_Anja & Dirk

Van A naar BETER verhuist van Baasrode naar Dendermonde

DENDERMONDE/BAASRODE – Werving en selectiekantoor Van A naar BETER verhuist binnenkort van zijn oude stek in de Broekkantstraat (Baasrode) naar een geklasseerd gebouw op industrieterrein Hoogveld te Dendermonde. Op zondag 6 oktober, tijdens Open Bedrijvendag, zetten ze de deuren van hun nieuwe kantoor open voor het grote publiek. Tegen het einde van 2020 willen zaakvoerders Dirk Colman en Anja Warrot het team uitbreiden tot 15 medewerkers en sluiten ze ook een tweede vestiging niet uit.

Van A naar BETER is een regionaal werving en selectiekantoor dat het levenslicht zag in 2013, toen nog onder franchise van een Nederlandse organisatie en sinds 2017 volledig zelfstandig opereert. “We zijn klein, maar zeer wendbaar en flexibel waardoor we sneller kunnen inspelen op bepaalde zaken. Ondanks deze kleinschaligheid kunnen we toch dezelfde service bieden dan de grotere spelers”, zegt mede-zaakvoerder Dirk Colman.

“Ons aanbod in vacatures gaat heel breed, van administratieve profielen, over finance, sales en marketing tot IT en heel gespecialiseerde technische profielen. Meer dan 80% van onze klanten bevindt zich in een straal van 20km rond Dendermonde. Tot onze portefeuille behoren bedrijven als Belfius Bank, Cloostermans, Brouwerij Palm, Veldeman,…”

Van tuinhuis naar geklasseerd gebouw

Tot vandaag was het kantoor gelegen in de tuin aan de privéwoning van zaakvoerders Anja en Dirk. Het bedrijfje barstte echter sneller dan voorzien uit zijn voegen en telt binnenkort 9 medewerkers. “Tot nu toe werkten zij in het tuinkantoor, bij ons in de living, aan de keukentafel, aan een bureau naast de slaapkamer,… Dat was niet langer houdbaar. Daarom verhuizen we nu naar het Seinwachtershuis langs de oude spoorlijn Dendermonde-Boom-Antwerpen. Hier kunnen we niet alleen verder groeien, maar ook onze zichtbaarheid en naamsbekendheid verhogen”, verduidelijkt Dirk Colman.

Open Bedrijvendag

De renovatiewerken zijn zo goed als afgerond. De officiële opening vindt plaats op zondag 6 oktober, tijdens Open Bedrijvendag. “We verwachten die dag een 500-tal bezoekers”, zegt Colman. “Iedereen is welkom!”

Tweede locatie

Dirk en Anja hebben alvast mooie ambities met hun bedrijf. “De doelstelling is om tegen het einde van 2020 een kantoor van 15 mensen te hebben. Het nieuwe kantoorgebouw zal daarmee zijn maximum capaciteit bereikt hebben. Het is dan ook niet ondenkbaar dat we verder kijken naar een tweede locatie elders in het land. Of dit ook in Oost-Vlaanderen zal zijn, kunnen we nog niet zeggen. Onze perimeter aan bedrijven wordt steeds groter. We willen dus eerst kijken waar onze grens ligt.”

Daarnaast wil van A naar BETER vanaf 2020 ook een extra business unit starten die zich bezighoudt met consultancy.