Afterwork-article-759×500

Opnieuw exclusieve rooftop afterwork bij WATT The Firms

GENT – Ondertussen is zowat iedereen terug uit een welverdiende summer break, hoog tijd dus voor een reünie op een van de gezelligste dakterrassen van Gent. Bedrijvencentrum WATT The Firms organiseert deze zomer op regelmatige basis een exclusieve afterwork party op het dak van de WATT toren. Na de zeer gesmaakte afterwork parties op 7 juni en 4 juli, staat de volgende editie van WATT The Fridays gepland op donderdag 22 augustus. Een early friday dus. Uitnodigingen zijn gratis te verkrijgen via Eventbrite. Haast je, want de plaatsen zijn beperkt!

De zomerse afterwork parties schieten als paddenstoelen uit de grond in het Gentse. Ook bij WATT The Firms aan de Nieuwe Wandeling weten ze hoe ze een feestje moeten bouwen. Op donderdag 22 augustus vindt de volgende editie van WATT The Fridays plaats. Tussen 17u en 18u wordt er een free welcomedrink aangeboden en kan je er smullen van WATT The Fingerfood verzorgd door pop-up restaurant Shibui. De WATT The Firms dj’s zorgen samen met Foxy Music voor een aangenaam streepje muziek in combinatie met een zonovergoten terras en een fabuleus uitzicht over de Gentse skyline.

Meer info kan je vinden via het Facebookevenement. Iedereen is welkom, dus ook niet WATT The Firms-members kunnen exclusief deze secret rooftop ontdekken. Uitnodigingen voor WATT The Fridays zijn gratis te verkrijgen via Eventbrite. Snel zijn Is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Meer info via Wouter Braeckman: +32 485 15 23 38 of wouter@wattthefirms.be