img5d482f61a4123

Teamleaders Work Smarter breidt uit naar vijf nieuwe steden

GENT – Work Smarter, hét jaarlijkse evenement voor ondernemers van de Gentse kmo-softwarespecialist Teamleader, breidt dit jaar uit naar vijf nieuwe steden in België. Het bedrijf wil met ‘Work Smarter on Tour’ in nog nauwer contact treden met Belgische kmo’s. De jaarlijkse editie van Work Smarter in Gent wist eerder dit jaar nog zo’n 1.000 bezoekers te lokken – een record. “We kijken er alvast naar uit om de komende maanden in gesprek te gaan met ondernemers uit heel Vlaanderen”, zegt Teamleader-CEO Jeroen De Wit.

Work Smarter on Tour houdt vanaf 2019 halte in Antwerpen, Brussel, Hasselt, Leuven, Waregem en Teamleader-thuisbasis Gent. Teamleader breidt de succesformule van Work Smarter zo uit naar vijf nieuwe steden, en doet meteen alle Vlaamse provincies en Brussel aan. Indien de evenementen aanslaan, wil Teamleader Work Smarter on Tour ook uitbreiden naar Wallonië.

Rechtstreeks contact

“We zitten in een vrij digitale business, maar rechtstreeks contact met ondernemers blijft voor ons ontzettend belangrijk”, zegt Jeroen De Wit, CEO van Teamleader. “We kijken er daarom naar uit om met Work Smarter on Tour op bezoek te gaan bij kmo’s in heel Vlaanderen en Brussel, en met hen in gesprek te gaan over de uitdagingen die hen bezighouden. Hun ervaringen helpen ons om beter te worden.”

Dichter bij huis

Ook dit jaar was de jaarlijkse editie van Work Smarter in Gent een groot succes. Met drie podia en 17 sprekers wist het evenement zo’n 1.000 bezoekers te lokken. Teamleader gaat nu de baan op om de formule van Work Smarter te vertalen naar een reeks kleinere, lokale evenementen. De softwareontwikkelaar voor kmo’s is ervan overtuigd dat veel ondernemers baat kunnen hebben bij infosessies dichter bij huis, die zo in kunnen gaan op hun specifieke uitdagingen.

Infosessies

Het overkoepelende thema voor de evenementenreeks wordt ‘meer & slimmer verkopen’. Op de agenda staat steeds gastspreker Bruno Desmet, managing director van salesconsultancybedrijf The House of Sales. Als B2B-salesspecialist zal hij het ondernemerspubliek inzichten bieden in hoe ze binnen hun bedrijf een renderende salescultuur kunnen opzetten. Daarnaast is er een infosessie met een expert van Teamleader. Naar goede gewoonte krijgen de aanwezige ondernemers en bedrijfsleiders op Work Smarter on Tour ook de kans om nieuwe contacten te leggen en rechtstreeks in gesprek te gaan met elkaar.

De eerste editie van Work Smarter on Tour staat gepland op 3 oktober 2019, in Brussel. Nadien volgen Hasselt en Leuven. In November is het de beurt aan Waregem en Antwerpen. De tour eindigt op 12 december 2019 in thuisbasis Gent.

Meer informatie over Work Smarter on Tour en Work Smarter 2020 is te vinden via volgende website: https://public.teamleader.be/nl-be/worksmarter