62076960_353691402245049_6036451437974068405_n

Office Arena verwelkomt drie nieuwe leden

GENT – Office Arena is een unieke werkplek voor freelancers, ondernemers en iedereen die graag eens op verplaatsing werkt of klanten wil ontvangen. Met een co-working café, flexibele werkplekken, volledig uitgeruste privéboxen en vergaderzalen tot 30 personen is er voor ieder wat wils. Ook de ligging in het hart van Gent en vlakbij het Sint-Pieters station is ideaal. Afgelopen maand namen drie nieuwe ondernemers er hun intrek.

De eerste nieuwe bewoner is Yves Delvaux. Met Lyves wil hij softwareontwikkelaars helpen in hun zoektocht naar bedrijven die bij hen het beste matchen. Daarnaast doet Lyves ook leadgeneratiecampagnes voor bedrijven die IT-oplossingen bieden.

 

Ingrid De Clercq ontwerpt en verkoopt een grote collectie elegante Inyati tassen met een exclusieve uitstraling en betaalbare prijs. Tijdens de maand Augustus vormt ze de board room om tot haar showroom. “Ik verhuisde recentelijk naar Gent. Office Arena lijkt me de perfecte locatie om van hieruit de Gentse markt te verkennen”, zegt ze.

 

Dual Stack, ten slotte, verzorgt ontwikkeling van software op maat in de .NET-wereld, dankzij hun ervaring zijn ze in staat om bestaande software naar moderne, gebruikersgerichte applicaties te ontwerpen. Zaakvoerder Ruben Haeck: “Dankzij Office Arena kreeg ik de kans om heel flexibel een werkplek te boeken. Ik koos voor het 7 day pack omdat ik dan zelf kan kiezen wanneer ik kom.”

Evenementen en workshops

Bij Office Arena kun je kiezen voor een lidmaatschap per maand of jaar én vind je ook een werkplek die je per uur kan boeken. Als lid van Office Arena heb je dankzij de online community tool ook toegang tot een enorm netwerk aan freelancers en ondernemers. Je kan via het platform gemakkelijk vragen stellen aan elkaar, samen of apart een meeting room inplannen en deelnemen aan evenementen en workshops.

Zo organiseren ze elke derde donderdag van de maand de after work drink ‘Thirsty Thursday’. Tot 31 augustus zetten ze bovendien de deuren open voor studenten in tweede zit. Ontdek alle evenementen en formules via www.officearena.be.