thumbnail_IMG_20190731_174321_resized_20190731_054406935

Nieuwe ontwikkelingen bij groep CIAC

GENT – De groep CIAC, met vestigingen in Aalst en Gent (Ledeberg), is in volle ontwikkeling. “CIAC ondergaat heel wat veranderingen”, zegt Henri de Hemptinne, afgevaardigd bestuurder van de CIAC groep. “Peugeot wordt sinds 13 juli niet meer verkocht in Ledeberg en Aalst. Toyota verhuist in Gent van Sint-Amandsberg naar Ledeberg en komt ook in het gamma van CIAC Aalst. Ten slotte verwelkomen we het merk Lexus dit najaar in de gloednieuwe toonzaal op de Brusselsesteenweg in Gent.”

Sinds 13 juli 2019 zijn de CIAC vestigingen in Gent en Aalst officieel gestopt met de verkoop van het merk Peugeot  en ook als Erkend Hersteller Peugeot. De aanleiding daartoe is de beslissing van Peugeot om het dealernet grondig te reorganiseren waardoor er geen plaats meer is in de voornoemde vestigingen voor de verkoop van het merk. Ford blijft evenwel een vaste waarde bij CIAC Gent.

Klanten met een Peugeot blijven in Gent en Aalst vanzelfsprekend welkom voor onderhoud en herstel bij CIAC als onafhankelijke Peugeot hersteller. De service, de know how en het team blijven dezelfde. Als multi-merken carrosseriebedrijf herstelt CIAC trouwens alle merken van zowel personen- als bestelwagens. In Gent hoort Carrosserie Bijloke daar ook bij, erkend door de meeste grote verzekeringen.

Nieuwkomers Toyota & Lexus

Een tweede belangrijke ontwikkeling bij CIAC Gent en CIAC Aalst dit najaar, is de uitbreiding van het aanbod met het merk Toyota. De vestiging in Sint-Amandsberg waar Toyota werd verdeeld, krijgt een andere bestemming.

Aan het eind van de zomer breidt het aanbod in Gent ten slotte ook uit met het merk Lexus. Op de bestaande ultramoderne locatie aan de Brusselsesteenweg wordt op dit ogenblik een extra toonzaal gebouwd voor dit merk. Deze ontwikkelingen betekenen een nieuwe mijlpaal voor de groep CIAC.

“Met 91 jaar ervaring zijn we meer dan ooit klaar voor de toekomst en blij met de nieuwe merken in ons aanbod. Onze service, ons team en onze know how blijven we inzetten voor al onze klanten, zelfs al stopt de verkoop van Peugeot”, benadrukken afgevaardigd bestuurder Henri de Hemptinne en vestigingsmanager Yves Holsteyn van CIAC Aalst.

Ruim aanbod

Naast de verdeling van de merken Ford, Toyota en straks ook Lexus kan u bij CIAC fleet terecht voor leasing en verhuur op lange termijn van wagens. Onderhoud of herstellingen worden steeds efficiënt en professioneel uitgevoerd met originele onderdelen zowel voor eigen merken als andere merken. Verder kunt u bij CIAC terecht voor de aankoop van tweedehandswagens met kwaliteitslabel.