Mieke Callebaut Managing Director A

Gratis Guylian chocolade voor alle Foubert-familieleden

SINT-NIKLAAS – Zoals we enkele weken geleden al aankondigden lanceert de Sint-Niklase chocoladeproducent Guylian nieuwe Belgische chocoladetabletten van 100g. De individuele minitabletten (4x25g) zijn verkrijgbaar in 6 verschillende smaken: Romige Melk, Premium Puur 72%, Hazelnoot, Gezouten Caramel, Melk en Intens Puur 84%. Om deze lancering te vieren nodigt Guylian nu iedereen met dezelfde familienaam als hun stichter, Guy Foubert, uit in de boetiek in Sint-Niklaas voor een gratis pakket chocolade.

Het verhaal achter Guylian is een waar liefdesverhaal. Guy Foubert, geboren in 1938 te Sint-Niklaas, was een gepassioneerde Belgische chocolatier gekend voor zijn handgemaakte truffels. Wanneer Guy met Liliane trouwt in 1958 vereeuwigen ze hun passie voor chocolade door hun voornamen samen te voegen tot één: Chocolaterie Guy-Lian.

Oproep op Facebook

Guylian is erg trots op hun recente innovaties en hun prestaties van de afgelopen 50 jaar. Het bedrijf viert de lancering van de nieuwe Guylian 100g Chocoladetabletten en wil daarom alle Foubert-familieleden, de familie waar het allemaal mee begon, uitnodigen in hun Guylian Belgian Chocolate Boutique in Sint-Niklaas. Ze zullen Guylian producten ontvangen als ze zich kunnen identificeren met hun achternaam ‘Foubert’.

“Op Facebook wordt onze oproep al volop gedeeld onder alle Foubert-familieleden… maar we willen het liefst alle Belgen bereiken die de familienaam ‘Foubert’ dragen”, zegt CEO Mieke Callebaut. In totaal werd de oproep al 95 keer gedeeld en lokte het al meer dan 300 reacties. Blijkbaar zijn er meer Fouberts in België dan je zou denken…