DSC_2831-e1528890183848

Tweede vestiging voor audiovisueel expert Whitemilk

RONSE/MELLE – Dit najaar opent Whitemilk een tweede vestiging in Oost-Vlaanderen. Op maandag 1 juli werd het contract getekend, tegen het einde van de zomer trekt de stevig groeiende audiovisuele speler in het nieuwe pand in Melle bij Gent. De afdeling Rental & Events zal er een volledig nieuwe thuisbasis vinden, er komt een pak magazijnruimte bij en ook Solution Sales vindt er flexibel onderdak. Het hoofdkantoor blijft in Ronse.

Al sinds 1994 zorgt Whitemilk, gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen en verhuurconcepten, voor high tech verbinding. Overal. Altijd. Door de jaren heen slaagde het bedrijf erin voortdurend te blijven vernieuwen en tegelijk stabiel te groeien. Vandaag bestaat Whitemilk uit twee elkaar versterkende poten, Solution Sales en Rental & Events, die gedragen worden door een sterk en gedreven team. Het bedrijf implementeert volledige audiovisuele systemen: ontwerp, distributie, programmatie en installatie. Als audiovisuele expert weet Whitemilk hoe de meest geavanceerde technologieën waardevol kunnen zijn voor bedrijven en organisaties in alle maten.

De verhuurafdeling was al goed vertegenwoordigd in binnen- en buitenland. Met deze tweede vestiging kiest Whitemilk dus voor Gent als uitvalsbasis om de wereld te blijven veroveren.