Planet group St Denijs WestremSam Baro Planet group St Denijs Westrem Sam Baro

Videobedrijf verhuist naar The Loop en plant spectaculaire groei

GENT – Well Played, producent van live action en animatievideo’s, verhuist van de Vrijdagmarkt in de Gentse binnenstad naar het Planet Business Center op The Loop in Sint-Denijs-Westrem. Vorig jaar nam topondernemer Sam Baro van de Planet Group een belangrijke participatie in het bedrijf. De verhuis naar het Planet Business Center is een eerste stap in de gigantische groei die Baro met het bedrijf voor ogen heeft.

Well Played werd opgericht in 2012 door Jakob Lorré, toen nog onder de naam Seeq. Het bedrijf specialiseerde zich in animatievideo’s om complexe diensten of producten uit te leggen op een eenvoudige, korte manier. Intussen groeide het bedrijf uit tot een 10-tal medewerkers. Hun core business blijft explainer video, maar intussen doen ze ook verschillende andere videotoepassingen en werden ze een full video agency dat naast de productie van video, eveneens strategisch advies geeft.

Het bedrijf heeft een verscheidenheid aan klanten in de B2B, B2C en zorgsector waaronder Eurocontrol, Partena, UZ Gent, Fluvius, Lidl en Stad Gent. Zowel nationale als internationale bedrijven, start-ups als gevestigde waarden kloppen aan bij het bedrijf voor hun interne en externe communicatie.

Verhuis biedt nieuwe opportuniteiten

Twee weken geleden nam Well played zijn intrek in de kantoren van het Planet Business Center op The Loop. “De Vrijdagmarkt was een leuk uithangbord voor ons bedrijf, maar naar mobiliteit en bereikbaarheid toe zitten we in The Loop stukken beter. Bovendien bevinden we ons nu in de nabijheid van een aantal andere bedrijven. Op die manier komen we in contact met nieuwe mensen, wat ons natuurlijk mooie opportuniteiten biedt”, aldus Accountmanager David Van Wynsberge.

Spectaculaire groei

Jakob Lorré

Sinds kort wordt Well Played mee aangestuurd door Sam Baro, eigenaar van de Planet Group. Op 10 jaar tijd bouwde hij deze groep uit tot wat ze vandaag is: expert in flexibele en tijdelijke staffing binnen de IT-, HR- en zorgsector met maar liefst 750 medewerkers en een omzet van 40 miljoen. De groep bestaat uit IT-Planet, HR-Planet en X-Care.

Sam Baro: “Net zoals ik deze 3 bedrijven spectaculair heb kunnen laten groeien op korte tijd, wil ik ook Well Played een serieuze boost geven. Vandaag ligt de focus vooral op het operationele en de kwaliteit van de producten, maar minder op rendabiliteit en groei. Samen met Jakob Lorré, die nog steeds 30% van de aandelen bezit, bouw ik nu verder op de stevige basis die hij gelegd heeft om Well Played naar een hoger niveau te tillen.”