148110-Bicky-Beef-RGB_HR_508x306_508x306_acf_cropped-1

Rakedi en GoodLife Foods zetten samen Bicky Click & Eat in de markt

HERZELE – Rakedi, een jonge startup uit het Oost-Vlaamse Herzele, lanceerde begin 2018 een online ordering platform voor consumenten bij de actieve food detailhandelaar: frituur, Italiaans, Grieks, Chinees, Thai & Sushi restaurants, broodjeszaken, traiteurs, beenhouwers, bakkers,…. Radeki kondigt nu de samenwerking aan met GoodLife Foods, bekend van de Bicky Burger. Het bedrijf wil alle official Bicky dealers voorzien van een online bestelplatform gebouwd door Rakedi.

Online foodordering is niet meer uit het straatbeeld te bannen en de food handelaar zoekt naar meer onderscheidend vermogen als antwoord op steeds meer lokale concurrentie. Uit eigen onderzoek blijkt dat de food handelaar een eigen website met geïntegreerd ordering systeem verkiest boven het werken via de gekende geolocatie systemen zoals Takeaway, Deliveroo, Ubereats,… waarbij hij verdrongen wordt door het aanbod op deze webstek en de beperkte onderliggende functionaliteit. Rakedi online food ordering, opgericht door Dieter & Eddy Priem, Kelly Jacobs en Christian Praet, is daar het gepaste antwoord op.

Gepersonaliseerde website met online ordering

De food handelaar wil vooral zijn lokale naambekendheid ondersteunen via een eigen, gepersonaliseerde website met een online ordering platform dat zijn hele assortiment visualiseert en promoot vanuit het aloude adagio “zien doet eten”. Bovendien wil hij daarvoor geen monstercommissies betalen en verwacht hij meer functionaliteit dan tot heden beschikbaar was. Rakedi levert baanbrekend werk met een niet te kloppen prijs/functionaliteit verhouding en dat wordt door vele handelaars gesmaakt.

     

Bicky Click & Eat

Dat alles is GoodLife Foods niet ontgaan. Dit bedrijf, voorheen Izico Food Group, is één van Europa’s grootste leveranciers van zowel merk- als private label diepvriesproducten zoals vleessnacks, hamburgers, vegetarische en andere snacks. Het bedrijf is binnen de Benelux vooral bekend door de concepten “lekkers van Beckers” en de “Bicky burgers”.

In 2012 startte GoodLife Foods met het netwerk van “Official Bicky dealers”, ervaren frituristen die het authentieke recept van Bicky respecteren en dit krachtig uitdragen. GoodLife Foods voegt sinds kort het online concept Bicky Click & Eat toe aan het netwerk van meer dan 600 Official Bicky dealers door het partnership met Rakedi.