IMG_2285

ZEB Dendermonde verhuist naar gloednieuwe vestiging

DENDERMONDE – Op vrijdag 17 mei opent de gloednieuwe Dendermondse vestiging van multibrand fashion store ZEB haar deuren. ZEB Dendermonde, een van de oudste ZEB-winkels, verhuist na 23 jaar naar de Mechelsesteenweg in Dendermonde. Het winkelpunt wordt de nieuwe thuisbasis voor meer dan 70 merken waar zowel mannen als vrouwen met een passie voor fashion hun gading kunnen vinden.

Voor het openingsweekend krijgen de eerste shoppers op 17 mei extra lang de tijd om de nieuwe winkel te ontdekken tijdens een nocturne tot 20u. Voldoende tijd dus om vergezeld van een lekker drankje, foto’s te nemen van de leukste outfits in de photobooth. Tijdens het openingsweekend zijn er, zoals iedere zondag, bovendien speciale acties en promoties.

Merken van Belgische makelij

Naast grote internationale brands als Tommy Hilfiger, Mango en Only, beschikt ZEB ook over eigen merken van Belgische makelij. De zomercollecties van onder meer DEUX. by Eline De Munck, Supastar van Tatyana Beloy, Clouds of Fashion by Laurentine en Astrid Black Label van Astrid Coppens kan men er eveneens terugvinden.

Shopbeleving optimaliseren

De spiksplinternieuwe ZEB in Dendermonde is bovendien ingericht met nieuwe accenten. Zo is er onder andere een hippe delfstblauwe jeanswall en een upgrade voor de kostuumcollectie L’impeccable van Marcel de Bruxelles. Met deze nieuwe en grotere vestiging doet ZEB er alles aan om de shopbeleving van de klant te optimaliseren.

De oppervlakte van de nieuwe store werd meer dan verdubbeld (tot 1000m²) en stelt 7 mensen vast te werk. Tijdens de drukke periodes zijn er nog eens 10 extra jobstudenten en flexi-jobbers aan de slag die de bezoekers een geweldige shopbeleving garanderen.