thumbnail_56191430_580218315792225_1649180593130307584_n

De Croo viert vrouwelijk ondernemerschap tussen de babyspullen

NAZARETH – Met zijn boek “De eeuw van de vrouw” raakt minister Alexander De Croo een cruciale snaar in onze maatschappij. Hij legt de focus op de vrouw, op de gelijkheid tussen man en vrouw en de rollen die deze krijgen toebedeeld. Om die reden verwelkomt ondernemende mama Sonia Pypaert, founder & managing director van The Baby’s Corner in Nazareth, minister De Croo vandaag voor een bedrijfsbezoek. Ze brengt haar visie op de toekomst van een retailbedrijf met alle uitdagingen die dit met zich meebrengt.

The baby’s corner biedt met zijn assortiment & merken een antwoord biedt op de vele vragen van mama’s & papa’s, oma’s & opa’s over alles wat met baby’s en kinderen te maken heeft. Op 20 jaar tijd is het retailbedrijf uitgegroeid tot een totaalconcept voor mama, baby, kind en grootouder waar een team van 20 medewerkers aan mee bouwen. Een team van mama’s met kilometers ervaring om de toekomstige ouders en grootouders te helpen en te begeleiden voor de perfecte babyuitzet en geboortelijst.

        

De toekomst is vrouwelijk

Naar aanleiding van de feestdag van alle mama’s wil Alexander De Croo met dit bedrijfsbezoek de aandacht vestigen op vrouwelijk ondernemerschap. De toekomst is bezig en ze is vrouwelijk. Alleen hebben we dat nog onvoldoende begrepen en wenst hij dit te staven met voorbeelden uit de praktijk.

Voorbeeld bij uitstek is Sonia Pypaert van The baby’s corner, die hem vandaag met veel plezier ontvangt in haar winkel. “Misschien is de minister nog op zoek naar een geschenk voor de mama van zijn kindjes. Wij stellen hem alvast het ultieme mamageschenk voor: de exclusieve Baby milestone box van Tales of Glory”, zegt Sonia Pypaert.

Tales of Glory

Tales of Glory is een uniek concept van Sonia Pypaert. Ze is én mama én onderneemster en maakte van net die combinatie haar levenswerk. In haar jarenlange ervaring in de retailwereld van producten, meubels en kleding voor baby, kind én mama ontbrak nog één ding: een eigen productlijn, en dat spruitje werd onlangs boven het doopvont gehouden.

Tales of Glory is haar antwoord op de prangende vraag om alle belangrijke en emotionele herinneringen uit ieders baby- & kindertijd te kunnen bewaren en wel veilig, opgeruimd en mooi. Sonia: “Want soms wil je even terugkijken, stilstaan bij je eigen verhaal en dat kan dus voortaan met de prachtige Made in Belgium cocondozen in karton, duurzaam, in hun puurheid passend in elk interieur.”