sqli

SQLI BeLux zoekt 35 medewerkers

GENT – SQLI Belux werft aan, en hoe! Het bureau gespecialiseerd in digitale beleving en unified commerce werft dit jaar 50 nieuwe medewerkers met een digitaal profiel aan. SQLI Belux zet zich dankzij haar internationale bereik volledig in voor de mogelijkheden die e-commerce, klantbetrokkenheid en digitale marketing te bieden hebben. Daar komen dus heel wat nieuwe vacatures bij kijken. Nog 35 plaatsen dienen ingevuld te worden.

SQLI Belux maakt deel uit van de grotere SQLI groep en telt in België zo’n 120 medewerkers, verspreid over de kantoren van Gent en Diegem in België en Strassen in Luxemburg. Gespecialiseerd in digitale transformatie en SAP-oplossingen, is het bedrijf op zoek naar consultants met diverse vaardigheden: bedrijfsanalisten, functionele consultants, technische experts, projectmanagers en ontwikkelaars. Allemaal profielen die hun expertise in projecten op het gebied van e-commerce, klantbetrokkenheid, digitale marketing, business intelligence en gegevensanalyse kunnen inbrengen.

SQLI breidde in de afgelopen jaren haar productportfolio op het gebied van Customer Experience verder uit, waarbij het partnerschap met SAP, dat al meer dan 20 jaar de toon zet, nog verder versterkt wordt. In de komende jaren zullen Customer Experience en Customer Engagement centraal blijven staan in de activiteiten van SQLI.

Goede start

De uitbreiding van het aanbod brengt ook andere uitdagingen met zich mee, met name op vlak van werving en selectie. In 2018 zijn maar liefst 36 medewerkers in dienst getreden en ook het nieuwe jaar is goed ingezet: sinds januari werden al 15 nieuwe consultants aangeworven. En daar moeten er dus voor 2019 nog eens 35 bij. “We merken dat de vraag naar digitale projecten bij onze klanten blijft toenemen. We blijven dus uitkijken naar kandidaten met verschillende achtergronden, gespecialiseerd in verschillende kennisdomeinen om ons team te versterken. Er staat al heel wat op het programma en het ziet er naar uit dat daar niet meteen een einde aan komt”, bevestigt Sebastiaan Brouwers, Talent Acquisition verantwoordelijke bij SQLI Belux.

Bekijk de openstaande vacatures.